Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom exbarátnője mindig járkál utána és keresi. A barátom élvezi és szerintem rá is tesz a lapátra. Már nem birom ezt igy. Mit tegyek?
Nem tudom h mit tegyek.
melyiküknek szóljak.teljesen kétségbe vagyok esve.mi a helyes?
Szia!A lényegre térek:)
-sztem a barátod hiúságát legyezi ez a dolog szóval ezért tehet rá egy lapáttal
-nem tud elszakadni az "extől"
-esetleg élvezi hogy féltékeny vagy
Tanácsom:Gondolj bele:ha a barátod komolyan vesz téged és a kapcsolatotok akkor miért csinál ilyet!!??Ha járkál utánna ez a "leányzó",keresi és a srác "fogadja is a jeleket"akkor itt nem sok jót látok:SNem hiszem,hogy barátod és az exe abban maradtak,hogy "maradjunk barátok"mert ez akkor sem normális.Nme tudom,hogy milyen szilárd a kapcsolatotok,mióta vagytok együtt,de érdemes megbeszélni.Ha nem veszi észre magát a srác,hogy ezzel neked fájdalmat okozz,akkor jobb ha hagyod a dolgot.A párkapcsolat lényege a boldogság,amit egymásnak okoztok önzetlenül.Én ennek hiányát látom.A lánynak szerintem ne szólj,mert ameddig a barátod részéről igény van rá,addig úgysem f og leállni.Remélem segítettem,de leszögezem:ez az én véleményem,én ezt tenném,ezt látom helyesnek.
egyszerű a válasz ... élvezi, hogy féltékeny vagy
de mond meg neki, hogy te egyentalán nem tartód ónak, élvezetesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!