Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta megvette a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta megvette a barátom hitelre az első lakását, azóta teljesen bevan feszülve, annak ellenére, hogy a törlesztő a fizetése 20%-át alig éri el, pl nyaralni sem akar eljönni, mit tegyek, hogy lazább legyen?

Figyelt kérdés

A sztori nagy része a címben, mióta megvette a lakást azóta minden forintot néz, és pl nem akar eljönni arra nyaralásra, amin mi lennénk ott, illetve a barátnőm és a párja, merthogy minden pénz számít, mi lesz, ha valamilyen betegség történik és kell a pénz?

Most ez így lesz akkor 15 évig? Én nem tartok még a lakásvásárlásnál, ezért nem tudom átérezni teljesen, de az albérlet ahol lakom havi szinten drágább mint a törlesztő és én kevesebbet keresek, mégsem feszülök ennyire a kiadásokon.

Később ez változni fog nála, vagy mostantól örök stressz?

2024. jún. 22. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Bárcsak minden hitelfelvevő olyan felelősségteljes lenne, mint a barátod.
2024. jún. 22. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem mostantól örök stressz. Ő ilyen típus.

(Ez ugyan nem hitel volt, de volt olyan exem, hogy amikor 2008-ban bebszott a válság, onnantól se egy fagyi, se egy kávé, se egy kebab sehol - amiket előtte simán megengedtünk magunknak, ha kimozdultunk. Onnantól semmi nem volt, mert válság van. Nem véletlen az exem).

A baj az, hogy ez a szrságos élet így is, úgy is elmegy. Most akkor neked egy nyaralás se, míg le nem telik a hitele, na ne...

Szerintem ha csak ez a gond a kapcsolatotokban, beszélj vele erről. Ha meg nem lehet (enyémmel nem lehetett), akkor lépj.

2024. jún. 22. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Én mondjuk nem értem mert ha például baj van akkor el lehet adni a lakást aminek a vételárból ki lehet fizetni a maradék hitelét és a különbözet meg nála marad ami szép összeg amiből már talán lehet venni akkor egy olcsóbbat és nem kerül utcára és albérletet sem kell fizetni. Én nem lennék rá készülve. Nekem is van lakás hittem de még a 100 e ft sem éri el havonta. Lehet túl vállalta magát és ezért fosik.
2024. jún. 22. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
37%

Az ő lakása, az ő pénze, és nem akar veled nyaralni.

Kár.

2024. jún. 22. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!