Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom úgy felidegelt,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom úgy felidegelt,hogy napok óta nem vagyok neki elérhető. Most adott egy ultimátumot: találkozunk és megbeszéljük,hogy mi van velem vagy eltűnik az életembol,mert úgy érzi,nincs szuksegem rá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2024. jún. 19. 18:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
10! 👏👏👏
2024. jún. 19. 19:25
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
mitől borult ki, függő tőled? és igy zsarol?
2024. jún. 19. 19:29
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Szóval valamivel kiborítottad s még neked áll feljebb, hogy számonkérte rajtad.

Mondjuk elnézve az ignorálással büntetésed ez elég valószínű.

2024. jún. 19. 19:37
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Ha nekem direkt nem elérhető lenne egy nő, az azonnali szakítási ok lenne.

Szórakozzon a dédöreganyjával, ne velem!

2024. jún. 19. 22:31
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Én ezt masfel napig sem nézném el senkinek. Eltunni napokra megbeszeles helyett.. Jó toxikus vagy..
2024. jún. 19. 22:54
 16/23 anonim ***** válasza:
30%
Kölcsönös kontroll, irány vissza az oviba.
2024. jún. 19. 23:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy mit értünk kiborulás alatt.
2024. jún. 20. 08:45
 18/23 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy idő kell míg megemészted ha annyira komolyan dolog történt, de akkor is feknott emberek vagytok, tényleg dedó amit csinálsz és komolyan, minek neked ő ha eltunsz előle napokig?

Neked jól esne ha tmTe kiboritanad pl egy év múlva és ő is ezt csinálná?

Ha annyira úgy vagy most lelkileg, nem jobb felnőtt modjara akkor találkozni megbeszekni hogy szeretnék egy kis időt ahelyett hogy eltűnsz?

Tényleg okosabb segítséget probalhatnank nyújtani ha tudnánk mi volt az a nagy probléma ami miatt ennyire távol akarsz tőle maradni. De valóban bármi történt is, szerintem is türelmes volt eddig és ne csodálkozz az ultimátumon. Ez borzasztó érzés , még ha ossze is veszik a két fél, hogy valamelyik minden kontaktot kerül. Van az a szint mikor ez már nem elfogadható. És az a feknőttkor.

2024. jún. 20. 18:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Mivel boritott ki?
2024. jún. 20. 21:33
 20/23 A kérdező kommentje:
Rossz kedve volt, siránkozni akart
2024. jún. 20. 23:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!