Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam ?
Figyelt kérdés
Együtt voltam/vagyok egy csajszival (30L)elég szeszélyes a kapcsolatunk ő bántalmazott volt kicsinek és a kapcsolatban is sokat bántott szóban fizikailaig de ettől függetlenül én szeretem nagyon jó a szex de van 2 gyereke akiknél egyszerűen nem megy az hogy családként funkcionáljunk. Időközben egy ideig nálunk lakott a barátnője aki (26L) sokkal másabb és én már ebből szeretnék kilépni de még valami ott tart..
Tetszik a barátnője de mibel ők barátok nem illik vele beszélni ezt ki mennyite tartaná be ? Volt hogy mindkettővel találkoztam és felőröl lelkileg hogy nem tudok dönteni egyiket se szeretném elveszíteni de dönteni sem tudok járt már így valaki? 30F
2024. jún. 17. 17:36
2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkinek sem fájdalmat okozni és ez elég rossz.
Amúgy kifejted miért ?
2024. jún. 17. 17:40
3/6 anonim válasza:
Hogy hogy melyiket válaszd? A barátnője tudtodra adta, hogy tetszel neki? 30/N pedig már javában nő, nem csajszi. Szerintem inkább magadon dolgozz, a fogalmazásod egy tini fiù szintjén van. 33/N
4/6 A kérdező kommentje:
Igen
2024. jún. 17. 17:42
5/6 anonim válasza:
A barátnő ugyanolyan szutyok mint te. Osszeilletek. Azt se hiszem el, hogy bántalmazott a nő. De ha igaz is akkor se való neked újabb kapcsolat hanem inkább pszichológus.
6/6 anonim válasza:
Szóval két pna között nem tudsz dönteni. Ahammm... Irigylem a problémáidat. Ha a 26 éves barinőben van némi gerinc, akkor elzavar téged a halálba. Aztán akkor marad a 30 éves csajod, aki bántalmaz téged. Sorry. Így jàrtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!