Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is baj ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel tegnap este lefeküdtünk, és mikor a hátát láttam, végig azt figyeltem, hogy olyan barnulás van rajta amit még nem láttam, és rá is kérdeztem. Erre kérdezte, kicsit zihálva, hogy ezt utána megbeszélhetjük-e, mert már elég közel jár az orgazmushoz. De nagyon zavart, hogy nem válaszol, szóval elvettem a kezét, amivel magát izgatta, és a hátához fogtam, a másikon meg nyilván támaszkodott… szóval én elmentem, aztán megfordítottam, és felszólítottam a válaszadásra. Erre mondta, hogy “hazamentem anyuékhoz szombaton, és ott fürdőruhában voltam, nyilván lebarnultam. De te beteg vagy, úgyhogy én most hazamegyek, aztán majd megbeszéljük higgadtan, hogy hányadán állunk.” Nem tudom ebben min kellett úgy felkapni a vizet, nincs ebben semmi, csak szexeltünk, és láttam, hogy olyan intimebb helyeken van lebarnulva, amihez eléggé le kell vetkőzni… természetes az aggódásom.

2024. jún. 17. 09:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Te egy igazi idióta vagy.
2024. jún. 17. 09:48
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Játssz azzal, ami a lábad között van, de gyerek vagy te még ahhoz, hogy nőd legyen. Nőjj fel, és legyél férfi, ne egy hisztis kisfiú.
2024. jún. 17. 09:50
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
A tiéd természetesen baj, az övé normális, remélem kidob téged.
2024. jún. 17. 09:54
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
De egy gyökér vagy
2024. jún. 17. 09:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Jobb sztorit is kitalálhattál volna fiam.
2024. jún. 17. 09:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem repülni fogsz, mint a győzelmi zászló
2024. jún. 17. 10:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
🤣👏👏👏👏👏🖕
2024. jún. 17. 10:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem szakít veled. Önző vagy. Mint vársz most tőle? Nem is bízol benne.
2024. jún. 17. 10:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Troll kérdés, de ja, bunkónak lenni, követelőzni, szexben tudatosan a másik élvezetét akadályozni, önzőnek lenni mind, mind "baj".
2024. jún. 17. 11:30
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
Szex közben nem beszélünk pitiáner dolgokról, amiknek nincs köze az aktushoz (és nem, csak azért, mert látsz közben egy foltot, az nem tartozik bele a köze van hozzá kategóriába). Lelohasztja a vágyat, tiszteletlenség a másikkal szemben. Nem kell azonnal tudni a választ, ráér az orgazmus utánig.
2024. jún. 17. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!