Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Türelmetlen viselkedés jelezhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Türelmetlen viselkedés jelezhet párkapcsolati problémákat?

Figyelt kérdés
Van egy férfi kollégám, aki újabban kifejezetten türelmetlenül viselkedik. Ez a viselkedés vajon arra utalhat, hogy gond van a párkapcsolatában?
2024. jún. 17. 09:21
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

"Ha most nem kellesz, akkor se fogsz ha szétmenne vele, ugyanis már otthagyta volna érted." - Pont azt mondta nekem mindig, hogy nincs esélyem nála, mert hűséges és kapcsolatban van.

"De akivel most van lehet az a nagy ő neki." - Akkor mért idegeskedik?

2024. jún. 17. 14:32
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
31: azért, cucuka, mert más miatt is lehet ideges. Te nem lennél ideges, pl. vki belehajtana a kocsidba, totálkárra törné, és még ha fizet is a biztosító, a szerviz idejére kocsi nélkül maradnál? Vagy ha rákos beteg lenne a testvéred és kórházban kezelnék? Vagy ha éppen anyagi gondod lenne, mert csőtörés volt a lakásban, és oda minden megtakarított pénz?
2024. jún. 17. 14:34
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Besírok màr rajtad, komolyan...🤣🤣🤣🤣

Egyébként az a poén, hogy naponta egy levegőt szív az ember hozzád hasonló értelmi visszamaradottakkal, akiktől a hapsik visítva menekülnek. Nekik persze soha nem esik le, mennyire flúgosak és mennyire megrekedtek tizenhat évesek szintjén...

2024. jún. 17. 22:03
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Még is mi a frász közöd van ahhoz hogy ő miért idegeskedik? Az ég adta világon semmi. És igen személyeskedünk mert egy agyhalott ostoba buta debil nehézfelfogású idióta vagy aki abban a tévképzetben él hogy a pasinak nem közömbös. De az vagy. Máskülönben elhagyta volna érted a másikat. Vagy ezt is képtelen vagy felfogni azzal a pici agyaddal? Igaza van a 33 válaszolónak te sosem fogod magadat látni mennyire értelmi visszamaradott vagy.
2024. jún. 18. 09:32
 35/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok neki közömbös, csak hűséges típus, ilyen egyszerű.
2024. jún. 18. 17:39
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hasonló lehet, mint én. Én is hűséges típus vagyok.

Ettől még volt, hogy szimpatikusnak és vonzónak láttam valakit. Aztán mikor az ilyen ember elkezd nyomulni, miközben TUDJA, hogy van párom, akkor ez meg is szűnik. Ha tovább nyomul, akkor megundorodok tőle.

2024. jún. 18. 17:43
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te egyszerűen csak fogyatékos vagy.
2024. jún. 18. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!