Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon szeretem a párom, de kicsit csúnya?
Figyelt kérdés
Eddig ő a legrendesebb párom akivel találkoztam, rendesen lehet vele kommunikálni, és lelkizni is. Áldom az eget, hogy rátaláltam. Nem is hiszem, hogy el tudnám képzelni nélküle a jövőmet, viszont a külseje nem tetszik, ezért többször is amikor együttlétet kezdeményez én nem szoktam izgalomban lenni. Ennek ellenére sikerül jól éreznem magam menet közben, de azért mégsem az igazi. Nem tudom eldönteni, hogy maradni kéne-e ebben a kapcsolatban.jún. 15. 13:18
11/15 anonim válasza:
eszembe jutott valami ha ott felejtenéd valamiért online a géped és megtudná a barátod, hogy mit érzel iránta, hogyan esne neki szerinted, hogy nem egy őszinte kapcsolatban van?
12/15 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki mit érzek. És fél hónapja vagyunk együtt(azoknak akik felrótták nekem, hogy nagyon pocsékolom az idejét)
jún. 15. 20:18
13/15 anonim válasza:
Akkor, miért itt kérdezed mit csinálj, ha ez egy szuper kapcsolat?
Vagy mégsem?
Megszepulni nem fog, szex isten sem lesz belőle, hogyan tovább?
14/15 anonim válasza:
Akkor ez egy felesleges kérdés vagy mi? Vagy csak panaszkodsz?
15/15 anonim válasza:
Nekem is volt objektiv szemmel csunya parom. Mivel szerettem, nekem o volt a legszebb, ez nem is volt kerdes. Hiaba jott volna a fiatal Brad Pitt is hozzam terdencsuszva...
Szoval van egy rossz hirem, kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!