Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hirtelen felindulásból szakítok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen felindulásból szakítok?

Figyelt kérdés

Mi bajom lehet?22/F

Az utóbbi 6 hónap alatt, 4 alkalommal vesztem össze a barátnőmmel messengeren, és mindegyik annyira elfajult, hogy olyan rettentő ideges lettem, hogy idegességemben azt mondtam hogy szakitok vele...

Másnapra általában alvás után reggel már egyből fogtam a fejem, hogy Úr isten mit tettem..

Ez milyen mentális betegség lehet?

Sajnos tegnap megint erre volt példa, és a barátnőm már okkal nem is hisz nekem hogy megakarok változni, nem bíz már bennem, szerintem nem is tud már szavahihető, magabiztos férfinak gondolni engem, szóval vállalom a felelősségemet, igazából nagyon nagy bűntudatom van hogy így viselkedek

De egyszerűen nem értem sajat magam

2024. jún. 15. 01:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
beszélj vele.... ez így elég homály...
2024. jún. 15. 01:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez impulzivitas. Esetleg a duhod nem tudod kezelni.

A mindenki diagnosztizalasat hulyesegnek tartom, de en, mint igazoltan borderline szemelyiseg zavaros azt tudom mondani, sok egyeb kozott tipikusan ilyen voltam mindig sajnos.

2024. jún. 15. 01:34
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Gondolkodj mielőtt cselekszel.

Építs be egy kapcsolót, ami megakadályozza hogy bármit is mondj vagy csinálj amikor eláraszt az indulat, mert ha indulatból cselekszel annak a legritkábban lesz jó vége.

2024. jún. 15. 01:43
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Nálam az ital cseszte szét így az életem...... iszol?
2024. jún. 15. 01:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tanultál ön mérsékletet tartani. Meg neten minek veszekedni. Mi a párommal sose fekszünk le vitával. Másnapra nem visszük át a bajt. Többet kell lenni élőben a szerelmeddel.
2024. jún. 15. 07:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért szakitasz vele folyton, ha vita van, mert tudod, hogy annyira romokban van az onertekelese, hogy úgyis visszafogad, bármit csinálsz vele, így nincs valós tétje.

Velem egyszer csináltad volna ezt meg, biztos nem mondtam volna másnap, hogy akkor I’m minden rendben mokuska, fátylat rá.

Valahogy megrekedtetek érzelmileg kamasz szinten.

2024. jún. 15. 07:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem aki hirtelen felindulásból egy veszekedés során azt mondja, hogy szakít, az igazából tényleg szakítani akar. Voltam már én is hasonló helyzetben, ahol egyszer felmerült a szakítás gondolata, még ha csak magamban is, annak végül tényleg ez volt a vége. A tartós kapcsolataimban, amíg végül el nem jött ez a pont, soha, egy veszekedés sem zárult úgy, hogy egyszerűbb és jobb lenne szakítani.

Persze, 22 évesen még az ember impulzív és sokszor dönt meggondolatlanul, mond dolgokat, amit nem gondol komolyan, de azért már kell annyi belátásának lennie, hogy ne csináljon olyasmit, amit valójában nem akar. Önismereti leckének is felfoghatod ez, nézz magadba és gondold végig, hogy miért a szakítás az első dolog, ami egy-egy veszekedés során eszedbe jut az utóbbi időben. Nem lehet véletlen, és nem is hiszem, hogy mentális betegség lenne.

2024. jún. 15. 08:10
 8/12 anonim ***** válasza:

"barátnőm már okkal nem is hisz nekem hogy megakarok változni, nem bíz már bennem, szerintem nem is tud már szavahihető, magabiztos férfinak gondolni"

Ha olyan férfi lennél, akinek jelent valamit a kimondott szava, és aki komolyan veszi saját magát, akkor már nem lenne barátnőd. Akkor elég lett volna egyszer kimondanod, hogy szakítasz.

2024. jún. 15. 08:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Szeretem a barátnőmet igazából, nincs vele baj, viszont bennem vannak lelki sérelmeim az előző kapcsolataimból, megcsaltak

Ne haragudjon meg senki, de jelenleg a tapasztalataim alapján a mai fiatal lányok jellemzője az, hogy ha gond van a kapcsolatban azonnal keresik a következő partnert

Sajnos ebbe a kapcsolatba hozztam magammal a bizalmatlanságot, nem nagyon tudok megbízni a barátnőmben, de bennem vannak gondok, nem benne

Emiatt amikor összeveszünk úgy érzem hogy el kell loknom magamtól

2024. jún. 15. 08:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat lényegében te is pontosan ezt tetted. Nem zartad le a sérelmeidet, amit mások okoztak neked és az ezen a lányom csattan.

Ha nem léptél túl az előző kapcsolatokon, vannak még fájó pontok akkor vagy szakits vagy menj pszicholgushoz, hogy túl tudj ezeken lépni, de ne kínozd ezt a szerencsétlen lányt…

2024. jún. 15. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!