Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tisztelem a párom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tisztelem a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt. Ő elhízott, én formában maradtam. Én tanultam és szeretem a munkám, ő nem akar semmit tanulni és utálja a munkáját. Nem segít a gyereknevelésben, vagy játszik vele, vagy ordibál, teljesen következetlen. Mindig nyavalyog, mindennel elégedetlen, de soha semmit nem tesz, hogy változtasson. Pokoli lusta. Egyébként rengeteg jó tulajdonsága van és szeretem őt, de tisztelni már nem tudom. Mit lehet ezzel tenni?

2024. jún. 14. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Elválni.
2024. jún. 14. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok elválni, mert szerintem bőven van még annyi tartalék a kapcsolatunkban, hogy helyrehozzuk a dolgokat, de nem tudom, hogy kellene nekikezdeni. A párterápiától elzárkózik.
2024. jún. 14. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A parterapia kidobott pénz általában, ha a másik nem veszi észre, nem jut el arra a szintre, hogy jelenlegi szellemi szintje megragadt egy ponton és nem kezd el fejlődni, gondolkodni, önismeretet gyakorolni, akkor jöhet bárki, senki se fog tudni rajta, sem rajtad, sem a kapcsolatotokon. Ez egy nagyon nehéz és nehezen kezelhető helyzet. Mert várni kell, míg beér az esze, ehhez általában idő kell, sok idő, évek, néha 5-10-15 év is.
2024. jún. 14. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Már megint egy ilyen kérdés.

A mai nap nem ez az első. Az oldalon meg ki tudja mennyi ilyen van.

E kérdések mondjuk jól reprezentálják azt az ellentmondást, hogy a nők rendes pasikkal járni, de mégis olyanokkal vannak együtt, akik tiszteletlenek velük.

A kérdésre:

Ugyanazt tudom mondani neked is, mint a tucatnyi nőtársadnak:

Vagy otthagyod ezt a csávót, vagy elfogadod ilyennek.

Vagyis megoszoksz, vagy megszöksz.

2024. jún. 14. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jobb nem lesz, gyerekkel sem foglalkozik, mitől lenne jobb?
2024. jún. 14. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:
rá kell ijessz valahogy, bárhogy pl kicsit mutasd ki hogy kezd eleged lenni a dolgok jelenlegi állásában! te ismered a párodat neked kell tudni hogy hass rá, bár egy férfi attól ijed meg a legjobban ha valaki elveszi a párját , vagyis hogy valaki elvehet tégedet tőle! játszmáz egy kicsit elég ha csak el hitetted pároddal , nem kell igaziból pasiz! de viszont ha párodat az se érdekli, ez miatt se változtatna semmin hogy el veszíthet téged , akkor tényleg bármit csinálhatsz! nyugodtan el is hagyhatod!
2024. jún. 14. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!