Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha a nők is olyan sóherek lennének mint a pasik?
Mondjuk ha úgyse ad soha semmi meglepetést a pasi mert sajnálja a nőtől, akkor a nő is mondhatná hogy ne egyél ebből a vacsorából ezt én főztem , biztos csak aranyásó vagy 🤷🏼♀️
Vagy ha a nő “kifizeti a saját részét “ a nyaraláson mert a pasi elvárja meg retteg hogy kihasználják, a nő is mondhatná akár minden nap hogy 3-4000 Ft a vacsora, fizesd ki a részed.
Nem is kell eltartani senkit a nők többet is dolgoznak mivel otthon kezdődik a második műszak!
Te meg csak döglötök munka után.
A sóher típusú férfiak tényleg nem gondolnak bele, hogy milyen rejtett költségei vannak a nő részére a randizásnak... legalábbis ezt tapasztalom. Hogy nem jut el az agyukig, hogy nemcsak az jár költséggel, ha meghívják a nőt akárhova, hanem ha a nőhöz "felugranak" egy vacsira, annak nem nulla forint a költsége.
De a megoldás erre a helyzetre nem az, hogy suttyók leszünk meg garasoskodunk, hanem hogy jól választunk férfit. A férfiak többsége nem ilyen olcsójános.
Hát akkor én rendesen kifogtam.
Ő élősködött rajtam, mégis állandóan aranyásó nőkről pampogott.
Én meg ugye mindenáron bizonyítani akartam hogy nem vagyok az, így nem is vártam el egy szál virágot sem.
Trükkös egy pali volt, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!