Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha a nők is olyan sóherek lennének mint a pasik?
Mondjuk ha úgyse ad soha semmi meglepetést a pasi mert sajnálja a nőtől, akkor a nő is mondhatná hogy ne egyél ebből a vacsorából ezt én főztem , biztos csak aranyásó vagy 🤷🏼♀️
Vagy ha a nő “kifizeti a saját részét “ a nyaraláson mert a pasi elvárja meg retteg hogy kihasználják, a nő is mondhatná akár minden nap hogy 3-4000 Ft a vacsora, fizesd ki a részed.
Túl sok a "ha" meg az ismeretlen tényező.
Ha én veszem a vacsora alapanyagát, miért kellene még pluszban beleadnom? Ha munkadíjat fizetek, akkor az ugye tudod, hogy számlaköteles?
Viccet félretéve ennek az egésznek semmi értelme. Nem értem, hogy lehet boldog kapcsolatot élni ilyen hozzáállással.F.
De nem veszi a férfi az alapanyagot.
Miről beszélsz?
Sokan elhaverozzàk, elisszák, elbulizzák a fizetésük nagy részét és az anyjuk tartja el őket. Utána meg a nő akire rácsimpaszkodnak.
Nem veszi semmijen pasi az alapanyagot .
Mert amúgy ha együtt élnek , képzeld a nő is dolgozik és fizetést kap!
Ma abból van étel!
9#
1. Én tartom el saját magamat.
2. Sose csimpaszkodok rá nőkre
3. Az nagyon jó ha a nő is dolgozik, én nem tartok el senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!