Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem öltözködik kicsit "csinosabban" a barátnőm? Hogy segítsek neki?
Általában tök átlagos pólókat hord (vagy épp olyat, amibe még kétszer beleférne), meg farmert. Rövid nadrágból csak olyat vesz fel, ami pont térd felett ér neki. Semmi bajom nem lenne ezzel önmagában, nekem így is tetszik, ezt éreztetem is vele.
Inkább az a bajom, hogy sokszor mondja, hogy így nem érzi magát vonzónak. Viszont ha bármi mást próbál felvenni, akkor mindig ott tartunk, hogy áll a tükör előtt, nézegeti magát, majd megállapítja, hogy jó-jó, de mi van ha őt igy megnézik, hát ő így nem megy emberek közé.
Vegyél neki ajándékba olyan ruhadarabot amiben szívesen látnád.
Pl. ruha, felső, cipő stb.
Vagy ha elmentek boltba és felpróbál egy ilyet, akor dicsérd az egekig hátha lesz önbizalma.
Szerintem magyarázd el neki, hogy ha nem öltözik csinosan akkor nem is fogja magát vonzónak érezni, de ha meg csinos lesz akkor igenis meg fogják nézni, de elismerően. Minden ember megnézi a szépet, legyen az férfi vagy nő. Ezt a nézést, egyfajta elismerésnek vehetné.
Van különbség a r*bancos és az elegáns öltözék között. Elegáns öltözéket válasszatok, ami nem mini, nem kivágott, de mégis szép és jól áll neki. Pl egy térdig érő szoknya, vagy ami kicsivel térd felett ér véget.
Vagy akár egy hosszú szoknya ami bokáig ér, ha annyira szégyellős.
"Várd meg,mig 30 koruli lesz, és magától elengedi majd a megfelelesi kenyszert"
Á, ez csak rosszabbodni fog az idő előrehaladtával. Az eddigi szégyellősség kiegészül olyanokkal, mint hogy "mi van, ha meglátnak a kollégáim/főnököm/ügyfeleim", "mit fog rólam gondolni a játszótéren a többi anyuka", és az "ennyi idősen ilyet hordani már nem illik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!