Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért voltak régen szebbek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért voltak régen szebbek és csinosabbak a nők?

Figyelt kérdés
Nem mintha most nem lennének azok,sőt manapság is rengeteg gyönyörű nő van. De azt vettem észre hogy régen sokkal csinosabbak,elegánsabbak voltak a nők,manapság meg úgy elhagyják magukat,meghíznak,stb.
2021. jan. 26. 13:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Tudjuk, rondák vagyunk.

Nem kell csajozni. Leszophatjátok egymást, ha olyan csinikék vagytok.

2021. jan. 26. 14:05
 2/14 anonim ***** válasza:
48%

Gondolom a férfiasodás és az egyenjogúság. Csomó nő végez olyan munkát, hogy praktikus lett számára a rövid haj vagy összefogott haj, uniszex ruházat és a hosszadalmas, igényes megoldások helyett az instant dolgok vették át a szerepet, pillanatok alatt felrakható legyező-műszempilla, műköröm, ami alatt lehet rágott köröm is, a magassarkú hosszútávon egészségtelen, így azt is csak alkalomszerűen hordják.

És igen, az elhízás a túlzott jólét és az ülőmunkák miatt, bár az mindkét nemet érinti.

Meg persze a divat is változott.

2021. jan. 26. 14:07
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Milyen régről beszélsz? Csak mert régi képeken a híres emberek szépek nem jelent semmit! Nyilván ebből a korból is a szép emberek arca fog többségében fennmaradni az utókor számára. De ha csak az arcra gondolsz, igen megváltozott. De szerintem ez nem baj, mert hozzá az ideál is. Én nem látom, hogy annyival csúnyább emberek lennének, inkább csak nagyobb a szórás, mert többen vagyunk.
2021. jan. 26. 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

A dagadtság mindkét nemet sújtja egyformán.

Az okát nem tudom, de az biztos, mert emlékszek, hogy 30 éve nem volt ennyi undorító tesznye dagadt zsírállat, se nő, se férfi.

2021. jan. 26. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
nem lettek csunyabbak semmivel sem, ez hulyeseg. az lehet, hogy manapsag mar nem annyira elegansak, mert regen mindenki szoknyat hordott kb. meg ruhat, mar meg mar sokkal inkabb farmer-sportcipot, de ez csak az oltozkodes, maguk az emberek nem lettek csunyabbak.
2021. jan. 26. 14:37
 6/14 anonim ***** válasza:
98%

Aki csúnya volt 1953-ban, az nyilván nem fotózkodott szívesen. Meg a kutyának nem kellettek a képei. Szóval amit most látsz a múltból, az vagy családi fotóalbum, vagy reklámok, filmek, színészekkel. Akik ugye ma is szépek, nem csak akkor.

+A régi képek sokszor pixelesek, és elrejtik a kisebb bőrhibákat.

+A régi, berakott hajak és gyönyörű, részletesen szabott ruhák mindenkinek adtak egy plusszt. A hátránya az ezeknek, hogy a ruhák relatíve kényelmetlenek, a hajakat meg egy örökkévalóság megcsinálni.

2021. jan. 26. 14:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg borzasztó divatok voltak régen (is).

#2 rövid haj? nézz meg egy átlagos osztálytablót a hetvenes évekből.

2021. jan. 26. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, hogy "régen" alatt mondjuj az 1800-as éveket érted vagy a 80-as éveket, de utóbbival egyetértek. Azt mondjuk nem jelenteném ki, hogy "régen szebbek voltak a nők", de pl. videoklippekben kifejezetten gyönyörű és bájos nők szerepeltek, amilyeneket ma keveset látni, manapság meg felejthető, középszerű, agyonvakolt és közönséges nőkkel van tele minden. Hogy ez miért van, azt nem tudom. Persze ez nem jelenti azt, hogy most kevesebb lenne a szép nő, csak nem feltétlenül ők vannak középpontban.
2021. jan. 26. 16:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem építs időgépet magadnak, ha a mostani nők a mostani élet nem megfelelő.
2021. jan. 26. 16:52
 10/14 anonim ***** válasza:
41%

Kedves kérdező! Igazad van. A feleségem határozottan csinosabb volt 30 éve.

Viszont szerencsére most is rengeteg gyönyörű nőt látok.

2021. jan. 26. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!