Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy valakiért leszoktál a cigiről vagy miattad leszokott valaki?

Figyelt kérdés
Ez nem olyan zsarolós dolog?
2024. jún. 12. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Azt mondta csak azert bizonytalan bennem, mert cigizek. Letettem. Aztán akkoris szakított belekötött màsba akkor.
2024. jún. 12. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Én biztosan nem tenném le a cigit senki kedvéért. Vagy elfogad,így vagy húzhat.
2024. jún. 12. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Én se tenném le. Keressen magának olyan egyént aki nem cigizik.
2024. jún. 12. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Én sem tenném le sem a cigit, sem az alkoholt sem pedig a nyugtatókat senki kedvéért. Keressen akkor mást, nem vagyok köteles változtatni magamon egy nőért. Ha nem fogad el így, így járt. 31f
2024. jún. 12. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a cigit sosem próbáltam büdös pénzkidobád. Viszont ha olyan párt találnék aki cigizik nem kérném rá hogy szokjon le viszont sűrűn kéne fogat mosnia :D
2024. jún. 12. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Letettem 1 ik napról a masikra. Ha nem teszem le nem ér hozzám és vitát sem akartam. Plusz csak előnyei vannak ha nem cigizel uh csak ösztönzött
2024. jún. 12. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Úgy lehet letenni a másik kedvéért, ha úgyszólván elvárás nélkül hozza ezt ki az emberből. Ha élből erre gondolva is negatívat reagál valaki, akkor a baj nála van.

Nálam párom meg akarta tenni és rögtön az elején mondta ezt. Igazából a körülmények is adottak voltak... Nálam a szobámban tabu volt cigizni, ezt el kellett fogadnia, cigizés után öblögetnie kellett, a kis helyiségekben sajnos nincs ablak, így nehéz körülmények adódtak neki. Bár felajánlottam kihajolni az ablakon, de azt ő nem akarta. Először kocadohányos lett. Majd sajnos csak akkor szokott le teljesen, amikor egy mocsok állat szétszedett minket és rossz anyagi helyzet is betett neki. (Azóta együtt élünk.) Kicsit sajnálom, hogy nem teljesen mellettem. De ez úgy lett volna.

35/F

2024. jún. 13. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!