Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4-5+ éves kapcsolatban normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4-5+ éves kapcsolatban normális, hogy ezt érzem, látom, tapasztalom?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve élünk együtt a barátnőmmel, mostanában azt vettem észre rajta, hogy sokkal jobban felkelti az érdeklődését más férfiak, a barátnőm 30 éves, és mostanában túlságosan is sokat emleget a munkahelyéről 1-2 fiatalabb 18-22 éves srácot, tudom kik ők, férfi szemmel nézve nem rossz pasik, fiatalok, jol néznek ki stb.

Félek, hogy kezd a kapcsolatunk lefelé ívelni, mivel már nem egy, két hónapos kapcsolatról van szó, ezért némileg már ismerjük egymást, egymás reakcióját, kicsit néha unalmasak is vagyunk, munka mellett eléggé nehéz programokat csinálni, mert neki is és nekem is eléggé fix a munkabeosztásunk.

Attól félek, hogy már nem vagyok olyan vonzó számára, mint pl régen, és sokkal vonzóbbak nekik a fiatalabb srácok, akik még jól néznek ki, akik most vannak a csúcson.

Én próbálok figyelni magamra, hogy tartsam a külsőm, de valahogy egyre többször felötlik bennem az, hogy a barátnőm már lehet mással szeretne inkább lenni, lehet többször fantáziál ezekről.

A céljaink, a személyiségünk, az élethez való hozzáállásunk nagyon egyezik, szeretnék családot alapítani, de valahogy nem hagy nyugodni ez a dolog. Már nincs az a nagy égető szerelem köztünk, hanem inkább egy mélyebb szeretet és erős ragaszkodás a másikhoz. Lehet, hogy ennyit bírt ez a kapcsolat?

Beszélgettem vele erről pár hete, nem adta jelét, nem mondta, hogy elfáradt volna ebben a kapcsolatban, de mégis furcsa, hogy eléggé sokszor emlegeti ezeket a fiatalabb pasikat, egyre többször és egyre hosszabban mesél róluk.

Vagy mondjam el neki, hogy ez zavar engem?

Ti mit tennétek?

2024. jún. 11. 12:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Engem rettenetesen irritál, amikor valaki folyton másokról beszél. Olyan ez, mintha már nem is a saját életeteket élnétek, hanem ezekét a srácokét. Ez még baráti viszonyban is gáz és elfogadhatatlan, nemhogy kapcsolatban! Ez még annál is szánalmasabb, mintha bekapcsolnátok a barátok köztöt és kussban ücsörögnétek egymás mellett, mert itt még a féltékenység is jogosan megjelenhet, ami elég nagy plusz frusztrációt okoz a kapcsolatban. Beszéljetek róla. Ha nem is hűlt ki a kapcsolat, de valszeg túl kevés az inger, ami ér titeket, általában olyankor ütik fel a fejüket ezek a pótcselekvések.
2024. jún. 11. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Ennek annyi mert nem elég, hogy tetszik nekik, de még ismerkedik is velük. Arról nem beszélve, hogy nem egy személyről van szó hanem többről egyszerre. Azok a fiatalabb fiúk szépen egótunningolják, felpezsdítik a vérét és hamarosan rajta fognak úgymond praxolni. Legjobban teszed ha szakítasz vele.
2024. jún. 11. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Természetesen nem normális mert jó gyakran emlegeti őket, tehát ismerősi kapcsolatban van velük és le fog cserélni valamelyikre, vagy mindkettő srác végig fog rajta menni.
2024. jún. 11. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ilyen hosszú kapcsolatban valamennyire ismerheted a barátnődet, hogy egyáltalán szóba johetnének e nála hozzá képest kisfiúk.

Én nem tudnék férfiként nézni rájuk, én is 30 év koruli vagyok. Lehet szórakoztatják őt, kicsit kikapcsolódik velük munka közben és nincs semmi több mögötte. Ha esetleg annyira idegesít a dolog kérdezz rá hogy van e valami oka hogy ennyit emlegeti xy-t. Szokták mondani hogy annál inkább a karjaiba lököd másnak, de szerintem aki nem olyan, azt úgysem lehet. Szimplán megkérdezed mert zavar. Ha megnyugtató választ ad, akkor ne rugózz rajta többet

2024. jún. 11. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4. Csak azt lehet a másik karjába dönteni, aki dönthető.
2024. jún. 11. 15:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem tetszik, vagy újraéli a "tini" éveit vagy baromira un téged.
2024. jún. 11. 16:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Tény, hogy lefelé ível a párkapcsolatunk, csak nem tudom itt hogyan tovább. Most úgymond felépítettünk valamit, mert a fő a családalapítás volt, megteremtettük a feltételeket, hosszú évek alatt, most meg....

Nem tudom, de nagyon rosszat érzek, valahogy olyan érzésem van, hogy hamarosan egy eléggé rossz dolog fog bekövetkezni. Mostanában amióta ez a két srác ott van, sokkal több ideig cicomázza magát, több ideig sminkkel, többször vesz új ruhákat is, és valahogy érzem, valahol mélyen, hogy ez nem nekem szól, hogy nem miattam, de nem is maga miatt...hát vajon ki, vagy kik miatt....-_-

Neki mindig a fiatalabb pasik jöttek be, amikor megismerkedtünk ő 24 volt, én 27, de 17-nek néztem ki, egyesek meg is jegyezték a barátnőmnek, hogy mégis hány éves pasival jött össze...mert nagyon fiatalos voltam.

Ott a telefonja, de nem akarok belenézni, 1 mert nem szép dolog, 2 mert félek, hogy mit fogok látni.

Nem tudom azt sem, hogy hogyan vezessem fel neki ezt, azért eléggé tré érzés, hogy 30 éves és ilyen 18-22 éves fiúkra van raállva, azt sem tudom, hogy kérdezzek rá, mert mi van ha az egészet csak én képzelem be és én látok ebbe "többet".

Néha sokszor magába szokott mostanában szállni, elmélázik, látom rajta, hogy gondolatban és időben nem itt van, nem tudom ilyenkor mi lehet a fejében, az a két pasi, sajnos az a két srác pont tipikus ideál számára.

Tanácstalan vagyok.

2024. jún. 11. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Hát szép akar lenni a társaságukban, vagy csak egy kiszemeltje van és fogja vinni. Biztos lehetsz benne.

De mégha tévedek is akkor se normális, hogy 30 évesként róluk odázik és persze nem bízol benne.

Úgyhogy mindenképp jobb lenne ha különválnátok. Bizalom nélkül nem ér semmit az egész.

Hiába mondaná neked, hogy nincs okod félni, hiába hagyná abba az ódákat akkor se bíznál benne meg.

2024. jún. 11. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára szereted, ezért megvisel, de gondolj bele, szukséged van-e olyan felnott nore aki még mondhatni gyerekeknek akar tetszelegni. Értem én, hogy ad magára, de a leírtadlk alapján nem sima odafigyelek a külsőmre dologról van szó.
2024. jún. 11. 18:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2024. jún. 11. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!