Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Kedvelem, de még mindig csalódottnak érzem magam! Vele jobban járnék? Ti mit tennétek?
Hogy mit tennék? Kimásznék az önsajnálatból.Nézz szembe a hibáiddal és tanulj belőlük. Például a válásod: Még most is azt mondod,hogy nem voltál rossz apa és rossz férj.Ha valaki elválik annak oka van és mind a két fél hibás.Az,hogy nem ittál és nem verted őket jó dolog,de nem csak az a rossz apa és férj,aki ilyet csinál.Az is,aki elhanyagolja őket.Dolgoztál értük,közben pedig kimaradtál az életükből.Ez egy olyan hiba,amiből tanulni lehet és később ügyelni rá,hogy ne forduljon elő.Találd meg az egyensúlyt a munka és a család között.Szuper,hogy mindent meg akarsz adni nekik,de a figyelmet és az együtt töltött időt nem tudod egy márkás cipővel pótolni.
A pia: Egyetlen olyan mentség sincs a világon,ami miatt neked most szabadna innod.Azt mondod a barátnődet az alkoholista apja mellől,akarod kimenekíteni.Mégis hová? Egy másik piás mellé?
Elöbb tedd rendbe magad,döntsd el,hogy mit akarsz!Szereted annyira,hogy boldoggá is tudd tenni.Vagyis bunkózások abbahagyva,piás üveg letéve és ténylegesen megkeresve magadban a FÉRFIT.
Arra hiába is vársz,hogy itt most 100%-ra meg tudjuk mondani neked,hogy mi lesz veletek ezzel a lánnyal 20 év múlva.Lehet,hogy lelép egy nálad fiatalabbal,az is lehet,hogy nem.Lehet,hogy két szék közt a pad alá kerülsz,ez is benne van a pakliban.
Neked kell eldöntened,hogy vállalsz-e kockázatot és valóban beleadsz mindent ebbe a kapcsolatba bebizonítva ezzel,hogy tudsz te jó társ lenni,ha akarsz vagy hagyod elmenni.
Attól mert együtt van velem, nem jelenti azt hogy el is veszem feleségül ! Ergo nem tudja elkövetni ugyan azt a hibát. Nem házasodni szeretne hanem kapcsolatot.. ezzel elvileg nincs is gond. De azt nem tudom, hogy én 31 évesen még találhatok-e magamnak társat, ha nem is benne másban. Egyenlőre természetesen vele szeretnék lenni, de nem tudom azt mondani neki amit szeretne hallani: Szeretlek
nálam nem így "működik" ráadásul 10 év után egy ismeretlen nővel kezdenék kezdek... nem mindegy szerintem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!