Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet csak nekem esik rosszul, de tényleg nem vagyok boldog tőle?
4 hónapos a kislányunk. Éjjel 3-kor kel enni és sajnos mivel 10 után alszik el este, én már teljesen hulla vagyok. De nem is ez lenne a probléma, hanem,hogy a férjem múlt nap mondta, hogy annyira horkolok, mikor a 3 órás etetés után visszafekszünk aludni, hogy többször felkeltett már (nem is emlékszem rá, k.o. vagyok), hogy ne horkoljak, de tovább csináltam és ezért ő nem tudja magát kipihenni, és jó lenne ha a nappali kanapéjàra mennék ezentúl aludni az éjszakai etetés után. Hát nem esett jól, hogy pl most ide vagyok száműzve a kanapéra, ami baromi kényelmetlen és valószínűleg alvás ebből nem lesz. Csak nem tudom, ha minden éjjel felét itt kell töltenem, meddig bírom és hogy látom el napközben a teendőimet. Egyébként azért csak azért mentem bele hogy kiköltözök, hogy a kényelmes ágyon a férjem, mivel ő gürizik, nyugodtan tudjon aludni.
Nektek mi a véleményetek? lehet,hogy hülye vagyok.
Ha esetleg mégsem, akkor az a minimum, hogy ő megy a kanapéra. Nehogy már téged száműzzön. Akármilyen felelősségteljes és nehéz és stresszes munkája is van, az össze sem hasonlítható azzal, ha te esetleg szoptatás közben elbóbiskolsz napközben és elejted a gyereket vagy bármi baleset történik, mert már nem bírod.
És amúgy én totál felháborodtam volna a gondolatért, hogy engem küld ki. Ha őt zavarja, menjen ő.
Vagy aludjatok felváltva a kanapén. A korábbi megoldások is jók: kényelmesebb kanapé, füldugó, tapaszok, sprayk. Ha hosszútávon megmarad a horkolás, akkor érdemes orvoshoz fordulni, és kideríteni az okát.
Egyébként szerintem a horkolás ritka idegesítő, hiába nem tehet róla az illető. Nekem apám horkolt nagyon, de úgy, hogy a másik szobában is felkeltem gyerekként tőle. Amúgy a füldugók hosszútávon elég kényelmetlenek, szóval alkalmanként használnám csak, hogy ne kezdje ki a fülét. Szóval én kombinálnám a megoldásokat, ha van rá lehetőségetek. Egyik nap te alszol a kényelmesebb kanapén, másik nap ő, harmadik nap füldugó, negyedik nap spray vagy tapasz (ami beválik). Nyilván nem megrögzötten ragaszkodva a sorrendhez, legyen mindig az aznapi megbeszélés része.
Kitartás, remélem megoldódik :)
Kérdező, te azt érted, amit te magad írsz?
9-es hsz-ban azt írod: "Hol van itt a történetben a gyerek? Olvasni és azt értelmezi az megy?"
A kérdésben ezt írod: "annyira horkolok, mikor a 3 órás etetés után visszafekszünk aludni".
Hogy-hogy hol a gyerek? Kit etetsz 3 órakor, ha nem a gyereket, talán a férjedet? Istenem...
Most pedig a 19-es hsz-ban ismét ezt írod: "Soha nem horkoltam. De k*rva fáradt vagyok a gyerek miatt. Gyanítom ez az ok."
Előbb még te kérdezted, hogy hol van a gyerek a sztoriban, most meg te magad írod, hogy ez az ok... Szomorú, amikor az anyák a gyerekvállalás után jönnek rá, hogy hibáztak, de hát mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!