Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet csak nekem esik rosszul, de tényleg nem vagyok boldog tőle?
4 hónapos a kislányunk. Éjjel 3-kor kel enni és sajnos mivel 10 után alszik el este, én már teljesen hulla vagyok. De nem is ez lenne a probléma, hanem,hogy a férjem múlt nap mondta, hogy annyira horkolok, mikor a 3 órás etetés után visszafekszünk aludni, hogy többször felkeltett már (nem is emlékszem rá, k.o. vagyok), hogy ne horkoljak, de tovább csináltam és ezért ő nem tudja magát kipihenni, és jó lenne ha a nappali kanapéjàra mennék ezentúl aludni az éjszakai etetés után. Hát nem esett jól, hogy pl most ide vagyok száműzve a kanapéra, ami baromi kényelmetlen és valószínűleg alvás ebből nem lesz. Csak nem tudom, ha minden éjjel felét itt kell töltenem, meddig bírom és hogy látom el napközben a teendőimet. Egyébként azért csak azért mentem bele hogy kiköltözök, hogy a kényelmes ágyon a férjem, mivel ő gürizik, nyugodtan tudjon aludni.
Nektek mi a véleményetek? lehet,hogy hülye vagyok.
A horkolás tényleg nagyon zavaró tud lenni. De senki se tehet róla, te se direkt csinálod és így persze abbahagyni se tudod.
A horkolás valószínűleg hosszú távon is megmarad. Ezért hosszú távon gondolkodva kell megoldást találni. Például jó beruházás lehet egy kényelmes, nyitható kanapé, vagy egy vendégágy a gyerekszobában. A jó szexuális élethez meg nem kell egy ágyban aludni egész este. De fontos, hogy mindketten tudjatok rendesen aludni.
elozo pasim horkolt nagyon hangosan . Hamar megszoktam,mindig egy agyban aludtam vele. Siman tudtam aludni tole. A kutyaugatasra se ebredek fel,azt is megszoktam. Az agyad hozzaszokik es nem kelt fel. Vagy legabbis en hozza akartam szokni es sikerult.
Fuldugo mer nem opcio?
Füldugó.
Ideiglenes megoldás lehet, ha vesztek a kanapéra egy matrac szerű ágybetétet, hogy kényelmesebb legyen.
Őt zavarja, menjen k8 ő a kanapéra.
Amúgy ne azt nézd, hogy ő tudjon pihenni mert ő dolgozik, gürizik. Az otthoni munka, család és pici gyerek ellátás is munka, csak sajnos azért nem fizenek.
Osszátok be, egyszer kelj fel te a gyerekhez, egyszer keljen ő. Vagy ha nem hajlandó, akkor ennyi erővelvállalhattad volna egyedülis a gyereket...
Felkelünk mind a ketten a gyerekhez, mert közösen vállaltuk és százszor mondta már, hogy ne keljek fel mindig én is.
2! Hol van itt a történetben a gyerek? Olvasni és azt értelmezi az megy?
Ja hát, igazából igen, valóban zavaró lehet ha horkolok, főleg mert sosem tettem, és nincs a férjem hozzászokva. De ha nagyon fáradt vagyok akkor sajnos előjön.
Hát lehet egy kényelmesebb kanapé kéne, majd meglátjuk, a gyerekszobába úgyis majd még venni kell egyet ha a baba átköltözik oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!