Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok összejöhetnénk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú. Már lassan egy éve ismerem, és nagyon fontos nekem.. Összeszeretnék vele jönni.. Minden nap összeszoktunk futni suli után és mindig 3 puszi meg végig úgy állunk buszmegbe hogy hozzá bújók és átölelem.. Egyszer utcabálon még csókolóztunk is. De utána nem lett belőle semmi, mert akkor volt barátom..(és még mielött bárki is leszólni ő csókolt meg akkor engem..) Azt is tudom hogy bízik bennem mert sok mindent elmondott nekem magárol és így tudom hogy egy elég érzékeny fiú.. de közbe kőkemény partyarc :D Am a fiu 19 én 14 és fél2010. okt. 29. 22:35
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez a te korodban muködhetne-e...és abban sem vagyok biztos, hogy a fiú járni akar veled...
L20
2/8 anonim válasza:
19 évesen már kell a szex a fiunak te meg 14 évesen inkább ne feküdj le vele szal nem igazán
3/8 anonim válasza:
hát a körkülönbség necces.bár ez a ti személyiségetektől függ.igazából ezt ennyiből nem lehet megállapítani.
a fiú szerelmes beléd? vagy tetszel neki?(nem mindegy)
ehhez tudni kéne, hogy ő hogyan érez..:/
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem mindenki azt mondja hogy koromhoz képest érett vagyok és képes vagyok normális döntéseket hozni.. Volt már egy 1éves kapcsolatom.. fél éve lett vége.. Most érzem úgy hogy túl léptem rajta.. Fontos nekem ez a fiú..
2010. okt. 29. 22:41
5/8 anonim válasza:
Ezt már egyszer nem megkérdezted??
6/8 anonim válasza:
mikor értitek meg...
"Nekem mindenki azt mondja hogy koromhoz képest érett vagyok" <- ezt azért mondják, hogy könnyebben megdughassanak!!!
jajmárlányok
7/8 anonim válasza:
Hogyha már egyszer csókolóztatok, biztosan tetszel neki. Lehet azért nem megy az ölelkezésnél tovább, mert bizonytalan és aggasztja a korkülönbség. Szerintem legközelebb mikor ölelkeztek a buszmegállóban adj egy puszit a szájára:) Majd meglátod mit lép rá. Szurkolok:)
8/8 anonim válasza:
na, ha az biztos lenne... én már inkább semmit sem értrelmezek sehogy, amíg nem mondja el az illető az érzéseit... van olyan ismerősöm, akivel rengetegszer csókolóztam (ő csókolt le -.-"), meg volt a 3 puszi köszönésnél, ha csak 2 percre egymás mellé kerültünk, egyből átölelt... bele is szerettem... aztán kijelentette, hogy ő csak barátságot akar. persze, ha találkozunk, valahogy még most is mindig az ágyon kötünk ki, összebújva (de NEM feküdtünk le :D). de ő nem akar velem összejönni, pedig nincs rá különösebb oka, hogy mért ne. nem tudott mondani. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!