Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket zavarna?

Figyelt kérdés

Vagy csak en fújom fel?

5 eve vagyunk egyutt.

Az elejen ugye a megszokott mindennapi selfiek voltak aztan persze ritkultak. Heti1re. Ma mar ott tartunk hogy 5 ev utan fel evente van 1-1 az is azert mert en kérem.

Ha nagy nehezen is csinalunk egyet(az en keresemre) atkuldom neki messangeren hatha kiteszi legalabb storyjaba ha nem is az idővonalra mint anno taponta. (jó tudom az meg tulzas volt) de nem. Megnezi azt annyi. Mar nem 1x szova tettem, hogy rosszuk esik ez, vagy ramförmedt hogy ugyan mar mi ekkora baj ebben majd rakunk ki.... Vagy atfordult tamadasba haverokkal selfizik es ki is rakja. Ahogy ez tegnap is megtortent. Baromi rosszul esik hogy velük tud selfizni magátől es meg posztolja is engem meg evente 1x rak ki azt is storyba.

Ti nem furcsalnatok?

2024. jún. 6. 05:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Idiótaságnak tartom a közösségi oldalra kitenni az életemet.

Ezen belül nyilván nem akarja közhírré tenni, hogy le van kötve.

A haverokkal készült képekkel téged akar bosszantani.

Más itt a baj. Lekezel, hülyének, butának tart.

Lehet, hogy nem vagy már fontos neki, mint régen.

Gondolkozz el ezen.

2024. jún. 6. 05:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Elegge le van velem kötve ha közös gyerek van. Hamarabb kellett volna gondolkodnia.
2024. jún. 6. 05:45
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Velem azok voltak csak ilyenek hogy de még a telefonjukba se kellett rolam kép akik aztán le is léptek.
2024. jún. 6. 06:03
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Én értelmét nem látom h kitegyem a netre. Azonkívül nem szeretem a fotóznak utalom visszanezni magam. Nem a párom ellen szól.
2024. jún. 6. 06:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is utálok fotozkodni nő létemre, páromról a 4 év alatt kb 2 képet raktam ki, az is motoros.
2024. jún. 6. 07:45
 6/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az elején is csak azért csinálta, mert neked akart kedvezni, de egyébként herótja van tőle.

Ahogyan a legtöbb embernek egyébként a töke tele van ezzel a "kirakjuk minden percünket" dologgal.

Ezt el kell tudnod fogadni, és ha te jelen is akarsz lenni az online térben, az ő döntését tiszteletben kell tartanod és kihagyni.

2024. jún. 6. 07:46
 7/14 anonim ***** válasza:

5 vagyok. Abból is egy közös bukósisakban, egy olyan hogy egy motoron ülünk ketten és puszi van és egy kép van még ahol lányommal van és a kutyámmal.

Rolam is olyanok vannak kint, amiken jelölve vagyok. Páromnak Faceja sincs 36 évesen 😄.

Nyaralós képeket se rakok ki pl.

Párod sztm is csak az elején a te kedved miatt nyomta a képeket.

N 32

2024. jún. 6. 07:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Te fújod fel. Régen sokat posztoltam, de a párommal akkor sem. Az számomra mindig intimebb volt. Most meg már alig posztolok. Nincs jelentősége.

Nőj fel!!!

42/N

2024. jún. 6. 07:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Az kint van neki, hogy kapcsolatban vagytok? Gyerekről se tesz ki képet? Ha egy random csaj rámegy az oldalára, látszik, hogy családos ember?
2024. jún. 6. 08:12
 10/14 A kérdező kommentje:
6os. Oke. Nem lenne bajom ezzel ha a haverokkal se rakna ki kepet. De kitesz. Csak velem nem. Es a bicskanyitogatós
2024. jún. 6. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!