Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a párod külföldöt választaná helyetted?
Több éves párkapcsolatról van szó, a párom orvos és bejelentette hogy ő a lehető leghamarabb el fog menni külföldre mert a hazai egészségüggyel, a fizetésekkel és még sok mással nincs megelégedve. Természetesen úgy hozta meg ezt a döntést, hogy figyelmen kívül hagyta azt, hogy engem a munkám ideköt, olyan a szakmám amivel külföldön nem tudok elhelyezkedni. Azt vágta a fejemhez hogy ha igazán szeretem akkor vele megyek, ha meg nem akkor nincs is semmi értelme ennek a kapcsolatnak ha ennyit nem teszek meg érte.
Állítása szerint majd jó pár év múlva visszajön, de én nem hiszek az ilyen meséknek. Fiatalok vagyunk, én már komolyan terveztem vele a jövőt, de úgy látom hiába...
Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben? Nem hiszem, hogy orvosként van oka panaszkodni és külföldre menekülni a rossz megélhetés miatt, mert rengeteg ember van aki közel sem keres ennyit és be tudja érni azzal amije van, vagy éppen elmegy külföldre muszájból. Úgy érzem, hogy a páromat nem fenyegeti az éhenhalás hogy mindenképp külföldre menjen a megélhetésért.
23L
Azért nehezen hiszem el, hogy elégedetlen a fizetéssel. Elég jól kaptak az elmúlt években az orvosok.
Még én is inkább otthagytam a magán eü-t mert az állami jobban fizet. És nem bsztatnak, mint a magánban.
"Azt vágta a fejemhez hogy ha igazán szeretem akkor vele megyek"
És,ha ő igazán szeretne téged,akkor nem hagyna itt.
Amúgy ez kezdeti érzelmi zsarolás. Volt párom ugyanezeket mondta,nem szeretett.
De a srácot se bántom,mert fiatal had élje az életét,ha van rá lehetősége. Így röviden a megoldás szerintem az,ha szétváltok.
a mai eszemmel hagynám, ennyi idősen tapasztalni kell, és egy érett gondolkodóvá válni, ez még ennyi idősen nem adatik még meg, szóval tapasztaljatok mindketten, és ha tényleg egymásnak vagytok teremtve akkor teljen el bármennyi év is akár másokkal lesztek, össze fogtok jönni csak nem most.
Legyél okos és engedj ennek az egésznek teret, nem kell ráfeszülni erre ennyire, mindenki élje a saját életét, kényszer nélkül ő nem veled tervez, ez érződik már ilyen hozzá állásból a jeleket pedig érdemes észrevenni nem felülirni, sokat lehet belőle profitálni a jövőben
Megélhetésre valóban nem lehet panasza, de ettől függetlenül nagyon sok ember besokallt itt és egyik csoportba pont az egészségügyisek tartoznak. Ilyen szempontból ez önmagában - párkapcsolaton kívül - megérthető. Mi az, hogy nem piszkálják az államiakat?? Őket piszkálják a legjobban, sokan ezért mentek magánba és külföldre!
Viszont erre gondolhatott volna korábban is, voltak erre irányuló jelek már évektől, ilyen beszélgetéssel kellett volna belevágnia kapcsolatba. Ha a saját párom állna így ezzel elő, abból részemről csúnya szakítás lenne. Ennyi erővel azt is mondhatjuk, hogy szerelem esetén ő maradjon itt. Ez nem így működik, hogy ezt így oda vágjuk a másikhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!