Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a párod külföldöt választaná helyetted?
Több éves párkapcsolatról van szó, a párom orvos és bejelentette hogy ő a lehető leghamarabb el fog menni külföldre mert a hazai egészségüggyel, a fizetésekkel és még sok mással nincs megelégedve. Természetesen úgy hozta meg ezt a döntést, hogy figyelmen kívül hagyta azt, hogy engem a munkám ideköt, olyan a szakmám amivel külföldön nem tudok elhelyezkedni. Azt vágta a fejemhez hogy ha igazán szeretem akkor vele megyek, ha meg nem akkor nincs is semmi értelme ennek a kapcsolatnak ha ennyit nem teszek meg érte.
Állítása szerint majd jó pár év múlva visszajön, de én nem hiszek az ilyen meséknek. Fiatalok vagyunk, én már komolyan terveztem vele a jövőt, de úgy látom hiába...
Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben? Nem hiszem, hogy orvosként van oka panaszkodni és külföldre menekülni a rossz megélhetés miatt, mert rengeteg ember van aki közel sem keres ennyit és be tudja érni azzal amije van, vagy éppen elmegy külföldre muszájból. Úgy érzem, hogy a páromat nem fenyegeti az éhenhalás hogy mindenképp külföldre menjen a megélhetésért.
23L
"ha ennyit nem teszek meg érte."
Kívánj neki jó utat. Manipulál és érzelmi zsarol.
Ha hazasok lennetek azt mondanam menj vele es akar tanulj uj szakmat. De feladni a teljes fuggetlensegedet ebben a korban tul nagy kockazat lenne, amit nem vallanek, mi van ha kimegy es talal vki mast, igazabol te kell tudd mennyire fix a kapcsolatotok, alapvetoen ez egy kozos dontes kell legyen.
Nekem is volt hasonlo, en fejeztem mar be ismerkedest emiatt, de utolag lehet ez hiba volt a reszemrol.
Ha a párod szeretne és szeretné, hogy menjél, akkor segítene kitalálni valamit, hogy mit tudsz dolgozni, milyen lehetőségek vannak, és éreztetné veled, hogy fontos neki, hogy te is biztonságban érezd magad.
Ehelyett zsarol. És mi az, hogy ha te szereted? Ha ő is szeretne, akkor nem így viselkedne.
"Azt vágta a fejemhez hogy ha igazán szeretem akkor vele megyek, ha meg nem akkor nincs is semmi értelme ennek a kapcsolatnak ha ennyit nem teszek meg érte."
Menjen nyugodtan, majd akad neked jobb tőle ezerszer hidd el! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!