Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 7hónapja vagyunk együtt ,azt mondta hogy nem volt 2ève senkivel.Rá kèrdeztem hogy mèg csak kaland se volt,erre is azt mondta hogy nem. Majd 2hónappal kèsőbb be blöfföltem hogy tudok arról a srácról,na akkor bevallotta. Bízhatok így benne??
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 10:11
11/11 A kérdező kommentje:
Ő avatott be a múltjába ès mesèlt dolgokról szídta az exeit..csak probáltam megèrteni. Nem vádolni akartam.Nyíltan mesèlt bizonyos esetekről de ezeket elferdítette.Nem vagyok szent,de ha egyszer valamit mondok valamit magamról ,abban mi okom lenne hazudni.... Csak ezt nem èrtem. Hazugság fájt nem amit csinált règen.
2024. jún. 3. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!