Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom visszakeri a penzt?

Figyelt kérdés
sziasztok! volt egy het kb amikor nem volt sok penzem es igy nem nagyon tudtam enni. a baratom akivel evek ota egyutt vagyunk vett nekem 1000 ft ertekben etelt. na ezt a penzt osszeirta es most koveteli vissz, nekem ez nagyon fura. szerintetek ez okes? en visszaadom neki mert mostmar van penzem de tudom hogy neki tobb van szoval nem szorul ra.
2024. jún. 2. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Milyen ételt vett mégis 1000 Ft értékben? Mit lehet még venni ennyiért ami tartósan elég esetleg?

Én szerintem amit barátod csinál az a szarrágás netovábbja...

2024. jún. 2. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez elég kemény.

Ha ismeretlenként megállítanál az útcán és azt mondanád, hogy nincs pénzed ételre és nem-e vennék neked mondjuk 4 zsömlét meg egy kis felvágottat akkor valószínűleg vennék neked.

Nem is értem miért vagy egy ilyennel együtt.

2024. jún. 2. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Napi kamu 2.0
2024. jún. 2. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Most nem azért, de valószínűleg a kérdező és a pasija olyan társadalmi osztályból való, ahol 1000 forint igenis számít. Gondoljatok bele, ki az, akinek nincs 1000 forintja ÉTELRE, és pénzt kell kérnie azért, hogy EHESSEN.

Ha a pasija is ennyire szorult helyzetben van, akkor én értem...

2024. jún. 2. 21:20
 5/10 A kérdező kommentje:
nem o nincs szorult helyzetben. vett zacskos levest, kiflit meg ilyen olcsobb dolgokat max 1500 ig. en megadom neki szivesen de lesokkolt ez most:D
2024. jún. 2. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Arra én is kiváncsi vagyok mit kapsz ma 1000 ft-ért ami akár egész napra is jó, hisz sok helyen 1 kg kenyér is több. Vagy kaptál 2 konzervet?

Az érték is szánalmas, az meg hogy még vissza is kéri mindennek az alja!

És ahogy #2 mondja, ennyit sokan még egy idegennek is adnának. Én is volt hogy vásároltam idegennek, de akkor már nem egy dolgot, vagyis nem 1000 Ftért, még akkor se amikor azert többmindent lehetett ennyiért venni.

Szóval nagyon szánalmas. Ha igaz egyáltalán.

2024. jún. 2. 21:23
 7/10 A kérdező kommentje:
igaz sajnos, de en nem szeretnem hogy azt gondolja, hogy csak penzert lennek vele, szoval visszaadom neki!
2024. jún. 2. 21:28
 8/10 A kérdező kommentje:
igazabol csak megerositesre volt szuksegem hogy ez okes-e vagy nem, de mostmar bebizonyosodott hogy nem
2024. jún. 2. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

7

Nehogy azt higgye, aranyat ásol. :D

Viccet félretéve hagy a franba a srácot. Aki 1000 forintot visszakér BÁRMILYEN kapcsolatban azzal nincs mindem rendben.

2024. jún. 2. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Odaadnám neki az ezrest, lehetőleg apróban, aztán el is köszönnék tőle.
2024. jún. 2. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!