Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék változtatni ezen?
20 éves vagyok és még soha nem volt párkapcsolatom. Kamaszként és mostanában is adtam esélyt arra, hogy valaki megismerjen de valamiért én nem tudom elviselni egy idő után ha valakinek tetszem. Mielőtt bárki azt mondaná rólam, hogy esetleg aszexuális lennék nem, nem vagyok az. Nekem is vannak vágyaim viszont alkalmi szeretőt nem keresnék azért, hogy eladjam a becsületem 3 perc élvezetért.
Esetleg azzal lenne a baj, hogy még nem találkoztam olyan valakivel kit én is szimpatizálok?
Ismerkedj. Ha nő vagy akkor legyél elérhető , nyitott és mozdulj ki, hogy másoknak legyen esélye odamenni hozzád. Esetleg te is odamehetsz , én nem vetem meg amikor egy nő udvarol.
Ha férfi vagy akkor keress valakit aki tetszik neked és menj oda hozzá . Mondani könnyebb, de sajnos ez van. Arra nem érdemes várni, hogy valaki betoppan az életedbe , mert lehet, hogy nem 20 leszel mire megtörténik hanem 40 és akkor sem az igazi .
Lehet hogy elkerülő kötődésed van. Az eléggé megnehezíti a pártalálást és párkapcsolatot is, de nem lehetetlen küldetés, csak olvass utána alaposan.
Esetleg még az is lehet amit te magad mondasz, hogy még nem találkoztál olyannal aki tényleg megmozgat téged érzelmileg, és beindít testileg is. Én azért a biztonság kedvéért azzal kezdeném a helyedben, hogy utánaolvasnék az elkerülő kötődésnek. Aztán ha úgy érzed nem arról van szó, akkor érdemes az ismerkedős helyszíneiden és szokásaidon változtatni, valami olyan irányba ahol a neked megfelelőbb emberek lehetnek.
vannak bajok, egy kicsit tisztában kellene lenne magaddal, amit úgy látszik tudsz is, de igy hogy taszitod, taszitani azokat szoktuk akik nem szimpatikusak, igy van talán, elégg akarásban van, ami nem igy müködik, hogy valamit akarunk, és az majd lesz, mert akarom.
Jönni fog akinek dolga van veled, és lesz mit tanulni a másiktól, de nem kell ezen rúgozni, élvezd a kisfelnőtt életed, élvezettel, és bele fog csöppenni akinek kell, akarás nélkül..
2-es
Igen, éppen ez a probléma!
Hozzátenném, hogy az zavar a legjobban mikor valaki túlzottan nyomul és olyanokat mond, mint például "ma csak rád gondoltam" vagy állandóan dicsérget. Nyilván ezzel nem lenne bajom, ha ezt NE az ismerkedés korai fázisában tenné.
(Azt kihagytam a kérdésemből, hogy nő vagyok)
igy van érzékeled, hogy nem egy őszinte valaki mondja, vagy nem őszinte szándékkal közelit, ezzel semmi gond, helyes a reakciód, mert az érzed, hogy csak azért mondja mert...
azért van a taszitás, mert az ellentétes a verbális és a nonverbális jelzés.
Fiatal vagy még, hogy kétsége essél, hogy nincs kapcsolatod, majd lesz, élvezd amig lehet az életet és ne keseregj, hogy másnak van..
Neked összességében van bajod az emberekkel.
Talán csak szűk régóta ismert barátnókkel érzed jól magad.
Nem hiszed el, hogy valakinek tényleg tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!