Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak szájrapuszit ad?
Tudom,ezt tőle kell megkérdeznem,de kíváncsi lennék mások véleményére.
Igaz szerda óta járunk,de mindig csak szájrapuszit ad.Ha sokan vannak körülöttünk.Első csóknál barátnőm és az ő barátja volt csak ott(a 2 srác haverok) a parkban voltunk akkor csók,smaci.Tegnap volt sulidiszkó ott is csak szájrapuszikat adott de sokat.Ma buszmegállóban is,buszon nem adott városba is csak szájrapuszi.Tömegben nem akar megcsókolni vagy mi?
Vagy azon a véleményen van,hogy megvan a maga helye és ideje a csóknak?Nem kell hogy a fél város tudja?Mert ez ellen nincs kifogásom csak azért suliban úgyis sokan ismerik őt már úgyis tudják akkor ott mi a probléma?=/
meg 2 barátom volt eddig mind a 2 folyton ölelgetett,fogta a kezem,csókolt örültem ha levegőhöz jutottam.
de ezt azért csinálták mert féltettek hogy otthagyom őket vagy mi?
és akkor a barátom most bízik bennem azért nem lóg a nyakamon?:)
vannak bújósabb srácok és kevésbé bújósak.
ez van:)
de ha nincs tömeg akkor nincs semmi baj a srácoddal nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!