Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg, ha ellentétes a munkátok és másra van igényetek szabadidőben?
Volt egy pasim, erdőmérnök. Egyszer mondtam: menjünk el kirándulni.
Azt mondta: neki az nem kikapcsolódás, ő egész héten minden nap az erdőben van. :D
Nekünk meg se látszottak ezek.
En napi 8 ban egyhelyben ülök, de estére érek haza, párom talpalós hajtós vendéglátásban rengeteg emberrel kontaktol, sehol nem ellentét nekunk a kettő.
Hazaesik este vagy hajnalban vagy máskor meg szabad 2 napja is és jön értem a munkahelyre, ez a két verzio van.
Ha este/hajnalban esik haza akkor egyutt vacsizunk(már 8 kor lefekszem és alszom kb éjfélig vagy 10 ig ilyenkor aztán vele vagyok), szex millio beszélgetés, ha meg szabadnapos és értem jön meloba akkor a kocsiba egyből be a zene es megyunk is haverokhoz rokonokhoz, vagy a világból is elutazunk teljesen máshova, aztán vissza a szürke hetkoznapkkba vacsi kaja szex alvás, másnap melo.
1# én a takarítással jártam így. Külföldön dolgoztam szállodában a legutolsó négyzencentinétert is ellenörizték mindig pl függöny alatt szekrények mögött plafonon a szellőzők is ki vannak e porszívózva, fürdőben ki lett e szedve a hajfogo és kitisztítva, a tusoló perszehogy színtiszta üveg es az egész fal tükör egy halovány folt sem lehet semmin, nahát otthon rá se bírtam nézni a takarításra, vagy mikor a parom hozott haza nekunk ágyneműket huzatokat, csak annyit mondtam neki ugye nem gondolod hogy én húzom fel mikor napi 100 ágyneműt kell húznom ígyis??
(Ezek után pl nem lennék óvonő..)
Te menj el hétköznap futni vagy biciklizni, például reggel korán, amíg ő alszik.
Hétvégén meg mozduljatok ki, de ne sportos program legyen. Például üljetek be enni, sütizni valahová. Menjetek el várost nézni, de oda-vissza te vezess, ő meg akár aludhat is. Menjetek strandra: ő pihenhet az árnyékban, amíg te úszol egy hosszt, azt a 10 percet túlélitek egymás nélkül.
Hétköznap meg esténként kuckózzatok be. Ha neked nagyon kell a mozgás, akkor otthon is tudsz tornázni. Pár súlyzó meg egy szobabicikli, aztán kész. Közben tudtok azért beszélgetni, filmet nézni, együtt is vagytok. Utána meg együtt elmentek tusolni.
5: Like!
Velünk most párom kolléganője kitolt, aki állítólag régóta beteg. Gyanú van arra, hogy kamu. D.u.-ra kell jobban ember, így átlóba kerültünk. Ráadásul párom jobban hajlik intróba és én pedig pörgős vagyok. Tehát hétvégenként is kevés időt vagyunk így együtt, mert én megyek egyedül. De mindig megpróbálom úgy és közösen megbeszéljük, hogy valamennyi idő maradjon egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!