Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírok leállni a párkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírok leállni a párkereséssel?

Figyelt kérdés
Volt már pár pasi az életemben,amire nem vagyok,túl büszke. Max 1 év az ami jó a kapcsolatban,utána már úgy érzem unalmas az egész,és csak a megszokás marad. Folyton szerelmes szeretnék lenni,és ha elmúlik,az nagyon szomorúvá tesz. Nem bírom elképzelni,hogy majd lesz 1 olyan valaki,akivel életem végéig "csak szeretetből,és megszokásból "leszek. Tudom a szerelem elmúlik,és szeretet marad,de én ezt nem akarom. Ezért is megyek mindig más után,hogy újra,és újra átéljem ezt az izgalmat.Szeretnék még sok emberrel megismerkedni,de tudom ez nem helyes. Hogyan tudnám megváltoztatni ezt a hozzáállást?
2024. máj. 30. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalomnöveléssel tudsz leállni. Az egod kívánja csak ezt.
2024. máj. 30. 21:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az erős vonzalom amire vágysz inkább? Mert ez esetben lehetne célzottan csak laza kapcsolatokat keresni, abban nincs semmi etikátlan. Pár jó hónap, aztán lehet menni tovább.
2024. máj. 30. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy élj, ahogy neked jó, ahogy neked jól esik.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell megváltoztatnod, előbb utóbb majd elérkezel oda, hogy kevés lesz, hogy eleged van belőle, vagy majd nem kellesz senkinek mert megöregedsz és ez fog rákényszeríteni, hogy átértékelt a szokásodat.... de le is lehet élni így egy életet, nem kell mindenkinek ugyan azt csinálnia.... de valszeg idővel okosabb, bölcsebb, tapasztaltabb leszel és változnak a gondolataid.
 5/15 A kérdező kommentje:
Egyébént én élnék így,csak az a gond inkább,hogy lassan 30 hoz közelítek,és babát is szeretnék majd azért. Nagyon félek,hogy kivel tudnám e vállalni ezt mivel,akkor már tényleg megkellene állapodnom. Így ez az egész elég rémisztő.Remélem pár év múlva benő a fejem lágya. Arra is gondoltam már,hogy lehet egyszerűen még nem találtam meg az igazit.
2024. máj. 30. 21:31
 6/15 A kérdező kommentje:
Laza kapcsolatokat is kerestem,abban még jobban is éreztem magam.
2024. máj. 30. 21:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább arról van szó, hogy még nem találtad meg a neked megfelelő partnert. (Ez az igazi szöveg szerintem marhaság, de azért lehet olyan, aki mellett el tudnád képzelni hosszú távon is biztos.)
2024. máj. 30. 21:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, amit érzel és amit ennyire hajkurászol, hanem a fellángolás. Na, ez valóban elmúlik idővel, viszont a valódi szerelem nem. Ez utóbbi ugyanígy nem csak erzelmekbol, de rengeteg tettbol, dontesbol és az ertekrended/donteseid melletti kitartasbol all.
2024. máj. 30. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel férfiként pont ugyanígy vagyok...
2024. máj. 30. 22:08
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, nyitott kapcsolatban is lehet élni, és ezt meg lehet beszélni ismerkedéskor.
2024. máj. 30. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!