Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok megszabadulni a nárcisztikus páromtól, de közben már mentálisan kicsinál. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, anyukám és egy jó barátnőm mondogatják hogy még most meneküljek, még nincsen késő. De én pont az ő lelki bántalmazási módszereitől érzem magam szeretve, és fontosnak és valakinek. Szerintem ez nem szerelem, hanem igazából a nárcisztikus énje fogott meg..közben mégis nagyon fáj ami van köztünk és tudom hogy meg tudnám vele szakítani a kapcsolatot, de ha ezt tenném, nem lenne úgy senkim akinek fontos vagyok, akié vagyok, biztonságban érzem magam attól hogy be akarja mindenemet korlátozni, minden másodpercemet leköveti, nem tetszik neki ahogy élni szeretnék és ezt nagyon durván nyomatékosítja is. És még rengeteg dolog van, de nagyon hosszú lenne leírni. Valaki, valamilyen tanács? Hogyan lépjek ki ebből? Mennyire normális hogy ettől érzem magam valakinek, és ez nyújtja nekem a lelki biztonságot? persze tudom hogy nem egészséges. Kezd megölni belül, és nagyon fáj😭máj. 30. 13:57
11/12 anonim válasza:
Nekem is az van kérdező, de hidd el, hogy egy idő után még így is eleged lesz az egészből.
12/12 anonim válasza:
Az a probléma, hogy így veled is probléma van. Ezt jól megmondtam amúgy. A nárci jegyeket időben meg lehet próbálni kiölni, vagyis rá lehetne őt vezetni. De te konkrétad élteted. Mész a pusztulásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!