Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenl minket? Többi lent!
Figyelt kérdés
A férjemmel 1 éve vagyunk házasok van egy közös gyermek is meg a nagyobbik aki az előző kapcsolatombol van. Eddig nem volt semmi probléma, de mióta össze házasodtunk és össze költöztünk észre vettem hogy ha megy valahova akkor inkább egyedül megy. Nem azt mondom hogy mindenhova vinnie kell minket magával de pl.ha megy az anyjához minket nem visz pedig a gyerekek az unokái és szólni kell neki hogy minket is vigyen le. Nagyon ritkán mutatkozik velünk. Próbáltam már vele beszélni de mindig azt mondja hogy ez nem igaz meg hogy be mesélem magamnak!2024. máj. 28. 12:23
1/6 anonim válasza:
Házasság előtt hogy volt, akkor vitt magával? Kicsit fura, hogy még a vér szerinti unoka sem érdekli a nagyszülőket? Azt már kérdezted, mért ne menj vele? Esküszöm, megfordult a fejemben, lehet, nem is az anyjához megy, hanem nőzik!
2/6 A kérdező kommentje:
Mindig azt a választ kapom hogy jobb ha egyedül megy. Multkor is ugy vitt le minket a gyerekekkel az anyjához hogy szoltam neki meg az anyja is mondta neki hogy többször is vihetne minket. Igen házasság előtt mindenhova vitt magával, csak mióta el vett azóta ilyen furcsa. Többször próbáltam vele beszélni de hiába.
2024. máj. 28. 14:03
3/6 anonim válasza:
Milyen házastárs az ilyen, hogy nem ad választ? Bocs, de az az igazság, nem tudom, mit csinálj!
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem szégyel minket vagy nem tudom de másra nem tudok gondolni mert szinte alig akar velünk mutatkozni. Annyi ki mozdulásom van hogy a nagyobbik gyereket el viszem az iskolába meg be megyek a boltba, nincs kivel beszélgetnem meg semmi. Mintha be lennék zárva. Nem azt mondom hogy minden hétvégén menjünk valahova de azért szerintem nekem is kellene egy kis ki kapcsolódás még hogyha csak a mamákhoz is megyünk. Neki is el mondtam ezt de mindig azt a választ kapom hogy ne mondjak ilyet mert nem vagyok be zárva. Ennyi a válasz.
2024. máj. 28. 15:53
5/6 anonim válasza:
Szerintem rájött, csak ciki bevallania neked, nem tetszik neki a családosdi, szóval nem nagyon akar veletek lenni. Boldog családban nem kérdés, hogy együtt töltjük az időt, mindannyian megyünk, ha megtehetjük és olyan a programm. Nyilván mondjuk egy üzleti megbeszélésen eggyértelmű nincs keresni valójuk a gyerekeknek, de hogy a nagyszülőkhöz nem visz titeket, érthetetlen.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is és már ott tartok hogy hiába magyarázok neki meg az anyja is hiába mondja neki mintha a falnak beszélnénk. Lényegében én csak itthon vagyok a két gyerekkel azt ennyi.
2024. máj. 28. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!