Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek egy vibrátort adtam, ő pedig
megsértődött. Hogy beszéljük meg a problémát?
Figyelt kérdés
Alapvetően oké a kapcsolatunk, szexuálisan minden oké, egészen addig, amíg be nem jön egy stresszesebb időszak, ami mostanában mind a kettőnknek a vizsgaidőszak szokott lenni. Én stresszesebb időszakban kevésbé kívánom a szexet, elég a kétnaponta egy, a napi egy-kettő helyett. A barátnőm viszont minimum napi 2-3 alkalmat szeretne ilyenkor, mert őt kicsit megnyugtatja, ha ki van elégítve. Teljesen ki vagyok, hogy napi többször nyomul, rettentően fárasztó egy stresszesebb időszakban.
Lehet, hogy hülye ötlet volt ennek apropóján venni egy vibrit a barátnőmnek, de jó ötletnek tűnt először. Viszont a barátnőm rettenetesen megsértődött, úgy értelmezte, mintha egyáltalán nem vágynék rá, nem jönne be nekem, és ja, nem igazán szól hozzám a félresikerült ajándék óta.
10. Azt azért kaptad, mert elküldted volna a francba. Kiakadni egy vibrátoron, még ha nem is akarod használni, elégé maradi hozzáállás. Szóval megérdemled, pláne hogy senkit nem érdekel, hogy ki hogy van pontozva.
máj. 28. 10:11
12/22 anonim válasza:
Én is kiakadtam volna. Nem kicsit. Nem egy szros tárgy kell, hanem az, akire vágyik, akihez vonzódik. Ti nem passzoltok szexuálisan. Beszéld ezt meg vele.
N
máj. 28. 10:58
13/22 anonim válasza:
Szerintem amúgy az alapgondolattal nem volt baj, inkább az a baj, hogy nem előzte ezt meg az, hogy kommunikáltok a problémáról. Neked jelezned kellett volna, hogy soknak tartod a "nyomulását", stresszesebb időszakban nem kívánod annyira az együttlétet, hogyan tudnátok erre kompromisszumos megoldást találni? Ha ilyen módon felveted az ötletet, hogy szerezzetek be egy-két sex toy-t, akkor lehet, hogy tök nyitottan fogadta volna, ha pedig nem, akkor legalább tudtad volna, hogy oké, akkor nem ez lesz a megoldás. A legtöbb kapcsolatban szerintem sokszor az okoz problémát, hogy nem beszélgetnek eleget nyíltan a felek, mindenki csak találgat, hogy vajon mit kéne lépni ekkor meg akkor, ahelyett, hogy egyszerűen megbeszélné a párjával. Egyes emberek egyszerűen kényelmetlenül érzik magukat a szexuális segédeszközöktől, egyáltalán nem vágynak ilyesmire... ha ez a helyzet a barátnőddel is, akkor hiába volt tök jó a szándékod, őt kellemetlen helyzetbe hoztad. Beszéljétek át a helyzetet! Így önmagában egyikőtök sem "hibás" a kialakult konfliktus miatt.
máj. 28. 11:26
14/22 A kérdező kommentje:
#6 Nem hiszem, hogy a bánásmódról van szó. Konkrétan el van azzal is, ha csak ő csinál dolgokat, én meg hagyom. Többnyire akkor stresszelt jobban, ha erre is nemet mondtam.
#12 Alapvetően pedig működik, csak stresszes helyzetben mások az igényeink.
#13 Próbáltam beszélni vele erről. Mindig odajutottunk, hogy érti, hogy fáradt vagyok, ne aggódjak, nem kell erőlködni, nem kell, hogy nagyon foglalkozzak vele, neki elég ha felállítja, majd úgy meglovagol. Ez eddig egynek elment, de nagyon nyomasztó. Mintha egyáltalán nem érdekelné, hogy ez így nekem annyira nem esik jól...
máj. 28. 11:31
15/22 anonim válasza:
Elmagyaráztad neki a helyzetet ezek utan létezik egy egyszerű szó amikor szexet akar. NEM. Ha egyszerűen nem képes megérteni hogy te nem akarod akkor ráér duzzogni meg megsértődni. De ha ilyen papucs vagy hogy feszt hagyod magad annak ellenére hogy nem akarod akkor kinlódjál. Mint a vibrátornál majd biztosan ezután is elkezd érzelmileg zsarolni. Mert azt csinálja.
máj. 28. 11:57
16/22 anonim válasza:
#14 egyáltalán nem illetek össze! Teljesen más a szexuális igényetek! Előbb utóbb ebből vagy folyamatos vita lesz, vagy félre fog menni! Szakítanotok kellene!
máj. 28. 12:15
17/22 anonim válasza:
13-as vagyok. Így nagyon nem oké ez a helyzet! A szexnek a felek kölcsönös beleegyezésén és vágyán kell alapulnia, nem elfogadható, hogy belemanipulál, belezsarol az aktusba. Oké, hogy nem tart fegyvert a homlokodnak, de az ugyanúgy manipulálás, ha duzzog és nyaggat, ha nem kapja meg, amit szeretne, és borzasztóan viselkedik veled. Le kell tisztáznod, hogy a NEM az NEM. Ha nem sikerül, akkor én komolyan elgondolkodnék a helyedben, hogy a számomra megfelelő kapcsolatban vagyok-e. Vannak párok eltérő libidóval, de akkor meg kell találni erre a megoldást, hogy aki kívánósabb, az magával ezt elintézze. Főleg, ha neki elfogadható, hogy fekszel alatta, mint egy darab fa... Akkor úgy tűnik, hogy neki ez ilyenkor nem is az érzelmi kapcsolódásról vagy az intimitásról szól, hanem egy tisztán testi igény. Így tényleg nehezen értem, hogy ugyanezt miért nem lehet megtenni egy darab műanyaggal...
máj. 28. 12:21
18/22 anonim válasza:
10: Fogd vissza magadat ismeretlenül, senkiről nem tudsz semmit, nálam a páromnak alacsony a libidója! Fogadd el a saját hülyeségedet, de nekünk nem kötelességünk.
máj. 28. 13:02
19/22 anonim válasza:
Napi 3x szex esetében sztem inkább a másik fél unatkozik egész nap, így neked a feladatod, hogy kvázi szórakoztasd, ne unja magát. Tartalmas napok esetén folyamatosan napi 2-3 x nekem furcsa. Harmadik nap kurvára unnám
máj. 28. 21:08
20/22 A kérdező kommentje:
#19 Nem unatkozik. Akkor akarja ennyiszer, ha stresszes. Állítólag megnyugtatja valamennyire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!