Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért fáj nektek annyira mikor a férfiak megnéznek más nőket?
10!
Biztos, hogy nem diszkréten csinálja ha feltűnt, hogy más nőket dug a szemeivel szét...
12
Mi tandom belefutottunk valami extra nagymellű eladóba. A szilikonasoknál is nagyobb volt neki. Két dinnye.
Az én párom inkább megállt messzebb mellettem, igy nekem kellett az eladoval kontaktolni kérni fizetni és egyszer sem nézett rá, csakaz elején, mikor indultunk ahhoz az üzlethez feltunt neki hogy 2 dinnye az eladó, és kapasbol 2 lépést vissza is vett, hogy ő ebben a szituban részt se akar venni.
"Csodálatos" is lett volna ha ott elkezdi mellettem csorgatni rá a nyálát. Es kialakul egy "szaftos" hármas. Az állof.rku nyálcsorgató pali, a szemlesütött 2 dinnyecsecsű eladó, meg en a "gyertyatartó".
Ezt és hasonlókat hál isten én megúszok de csak mert a párom tesz róla hogy ilyen ne is legyen.
16
Lol, nekem az még kellemetlenebb lenne, ha a pasim látványosan kerülne egy olyan szitut, ahol egy nagymellű nővel kell érintkeznie a jelenlétemben. Iszonyat cikinek érezném.
Kérdező nem mindenki te és a párod. Én biztosan nem tűrném, hogy mint egy tini lesegetné a nőket mellettem.
Oké egymásnak mutogatni embereket akik jól néznek ki valaki miatt, nekem se okoz gondot.
De a sok bámulás már zavarna mert én olyasmit nem csinálok hiába néz ki jól a másik.
Azt hinné, hogy bolond vagyok, vagy félremennék szívesen ha ismik lennénk és én reményt adni nem adok senkinek sem.
Putri bmeg.
Alapból, szingliként is utolsó proli kutya viselkedés tátott szájjal bámulni idegen nők melleit, de ha ezt úgy csinálod hogy ott van melletted a szerelmed, akkor az olyan hatalmas szegénységi bizonyítvány, amitől sose szabbadulsz meg.
Igen, még akkor is, ha a random női ismerőseid mást mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!