Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki,ha egy normál alkatú vagy sportos férfinak nagyon kövér nő a párja?
Figyelt kérdés
Azt olvasom,tapasztalom,hogy a legtöbb férfi szégyenli,ha erősen túlsúlyos a párja,társa.Nem értem miért? Főleg,ha ez tetszik neki.Azt is olvastam már sokszor kövér nőktől,hogy csak szexre kellett a pasinak,emberek közé nem ment vele.máj. 24. 06:54
21/33 anonim válasza:
A csúnya nők szemetebbek általában, bunkóbbak.
Bocs.
22/33 A kérdező kommentje:
Hogy ki csúnya,ki szép szubjektív.Számomra a nagyon kövér nők szépek,a legtöbb férfi számára csúnyák.Olvastam már olyan véleményt,hogy a kövér nők kötözködők,nagyszájúak.Nekem aki ilyen alkatú kedvesem volt,mind visszahúzódó,kissé gátlásos volt.
máj. 24. 15:23
23/33 anonim válasza:
12 nem irtam ilyet
Azt irtam h az altalam ismert....
24/33 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Vagy lehet régebben az volt, de ma már sokkal elfogadottabb. Magas, viszonylag sportos férfi vagyok. Szingli időszakaimban sokszor kaptam meg, hogy valami fullos magas csaj illene hozzám. Voltak is ilyen nőim amúgy, sosem volt az igazi a kapcsolat, még a szex sem mindig, hiába volt csillagos 10es csaj. Sosem vonakodtam a telt nőktől, mindig is bejöttek a nagy telt mellek, nagyobb fenék, stb. És úgy adódott, hogy anélküül, hogy keressek ilyen csajt, összejöttem egy akkor 90 kilós, 165 cm nővel. Igen, lehet hogy klisés, de a belső értékeit láttam meg, nagyon harmonikus volt minden köztünk már a randizásnál is. Aztán legnagyobb meglepetés: a szex valami elképesztően fergeteges volt a legelső alkalomnál is.Bevallom, ott lettem igazán szerelmes bele. A kémia is tökéletes volt. Nem hezitáltam többet, komoly kapcsolatot akartam vele. Igen, izgultam nagyon az első reakciók miatt, semmi, abszolút pozitív, még a haverok részéről is. Már több éve együtt vagyunk, azóta még hízott, de semmi negatív beszólás nem volt a kapcsolatunkra. Persze, van aki kibeszél a hátunk mögött, mint bárki mást is, de ennyi. Sőt, nem egyszer próbálták elhódítani is tőlem. Amúgy neki szerencsére nincsenek durva gátlásai a súlya miatt, rendben van az önbizalma, és ettől jó a kapcsolatunk. Nem szégyellem sehol. És nem azért jó a szex, mert próbál kompenzálni, egyszerűen jó a kémia.
26/33 anonim válasza:
Ha már mindent fétisnek titulálunk, azt is, ami nem az, akkor felőlem mondhatod fétisnek is. 24 voltam
27/33 A kérdező kommentje:
Egyetértek.Ma már minden fétis:akinek a szeplős nők jönnek be,az szeplőfétises,akinek a kis mellű nők,az kismell fétises stb.Nem tudják legtöbben elfogadni,ha valakinek az ízlése eltér a megszokottól.
máj. 29. 08:15
28/33 anonim válasza:
Nem ciki, a Te életed, éld úgy ahogy neked tetszik. Érezzétek jól magatokat ;) Az a ciki ha mások véleménye miatt élnél egy olyan életet ami neked nem tetszik.
29/33 anonim válasza:
hát... van aki a zsírmalacokra bukik ;) 🐷🐷🐷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!