Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki,ha egy normál alkatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki,ha egy normál alkatú vagy sportos férfinak nagyon kövér nő a párja?

Figyelt kérdés
Azt olvasom,tapasztalom,hogy a legtöbb férfi szégyenli,ha erősen túlsúlyos a párja,társa.Nem értem miért? Főleg,ha ez tetszik neki.Azt is olvastam már sokszor kövér nőktől,hogy csak szexre kellett a pasinak,emberek közé nem ment vele.

máj. 24. 06:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
68%

10-es úgy adod elő, mimtha minden vékony és csinos nő undorítí jellemű lenne, és csak a túlsúlyos nők lennének szép lelkűek.

"a szepseget vekonysagot elso helyre tenni a szemelyiseggel szemben eleg bita dolog."

Szimplán a személyisége miatt nem lehet beleszeretni valakibe, ha fizikálisan nem vonz nemde? Van akinek fontos, hogy a párja adjon a kinézetére ennyire egyszerű.

máj. 24. 09:38
 12/33 A kérdező kommentje:
Én éppen az ellenkezőjét írtam.Számomra a nagyon molett nők a vonzóak.A személyiség nagyon fontos,de elsőre a külső alapján választ az ember.Leegyszerűsítve hiába rendes,kedves egy sovány nő,nem jövök össze vele,mert nem vonz.
máj. 24. 09:40
 13/33 anonim ***** válasza:
49%
Biztos jó lesz neki, amikor 40 évesen özvegy lesz, de egyébként az ő dolga.
máj. 24. 10:01
 14/33 Laylah ***** válasza:
51%

Kérdező, bocsi, ha indiszkrét a kérdés, de nem vagy véletlenül túl sovány alkat? :) Egyik exem és a mostani párom is egyszerűen odáig voltak attól, hogy elég sok rajtam a felesleg, és mindkettőjük a moletteket részesíti előnyben a vékonyakkal szemben; mindketten erősen sovány testalkatúak.

A kérdésre válaszolva, egyik kapcsolatomban sem érdekelt minket mások véleménye rólunk, mi pedig nem éreztük cikinek.

máj. 24. 10:23
 15/33 A kérdező kommentje:
Normál alkatú vagyok,183 cm,88 kg.Nem tudom miért imádom a hatalmas méretű nőket.Volt már nálam 110 kg-mal nehezebb párom is.Engem sem zavart,pedig megbámultak minket.A lényeg az volt,hogy szerettük egymást.
máj. 24. 10:35
 16/33 Laylah ***** válasza:
Mondjuk ennyire nem extrém a különbség köztünk. Párom kb. 10-15 kg-val könnyebb, nagyon vékony, és bő 40 centivel magasabb.
máj. 24. 10:48
 17/33 Laylah ***** válasza:
Nagyjából egy súlyban van veled, csak mellé 207 centi. :)
máj. 24. 10:49
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

" A legtobb vekony no akit ismerek nem eppen arrol hires h a jelleme szep jo lenne."

Micsoda egy aljadék lehetsz már. :)

Imádom ezt az oldalt, hogy minden jött-ment utolsó szar ember le meri írni ide a képzelgéseit, érdekes körképet ad az emberekről.

máj. 24. 12:40
 19/33 A kérdező kommentje:

Van igazság a szavaidban,de te is itt vagy.........

Amúgy az általánosítások mindig sántítanak.Azt,hogy ki milyen ember,nem a testalkata határozza meg.

máj. 24. 14:10
 20/33 anonim ***** válasza:

Igen, itt vagyok, de legalább nem a mocskot ontom, hanem általában segíteni próbálok (kivéve, amikor olyan baromságot olvasok, hogy nem lehet szó nélkül hagyni, hanem a közjó érdekében meg kell tenni ennyit oktató jelleggel, hogy azért ez se az a hely legyen, ahová bármit leír az ember és 1-2 hasonszőrű még fel is pontozza, amitől még inkább az az illúziója lesz, hogy marha normális).

"Azt,hogy ki milyen ember,nem a testalkata határozza meg."

Pont ugyanígy gondolom.

máj. 24. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!