Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,ha az anyósom buzdítja a férjemet a rendetlenségre?

Figyelt kérdés
Tehát a helyzet az,hogy mondogatja neki,hogy ne foglalkozzon a kosszal, mert az 2asszony" megcsinálja,hiszen az a dolga. Amikor előhoztam anyósnak,hogy a fia semmit sem vesz észre,mert természetesnek veszi,hogy koszos a cipője, vagy nem törli le a lábát a lábkotróban,és a többi, azt mondta,hogy én vagyok elviselhetetlen,és a fia "szabad szellemként lett nevelve",mindig azt tette,amihez kedve volt,és ő soha nem szólt semmiért,hanem mindent némán megcsinált. Erre buzdítja a fiút is,hogy mindent nézzen levegőnek, a rendetlenséggel se foglalkozzon,mert ha nekem nem tetszik,majd én eltakarítom.És a férjem,mivel ezt szokta meg, velem is ugyan ezt akarja tenni. Mit csináljak? Még viszonylag, friss házasok vagyunk,de már most kezd a pucám tele lenni ezzel a felállással.
2024. máj. 22. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekem egy kolleginám, aki négy év kapcsolat után ugyanígy ment hozzá "élete szerelméhez", együttélés nélkül tartottak egy dupla esküvőt és ezután költöztek össze. Volt meglepetés, hogy kihez ment hozzá.
2024. máj. 22. 14:20
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

"Nem volt együttélés a házasságunk előtt. Nem volt rá lehetőség, így lutri volt,hogy milyen valójában."

Te mekkora 1 hülye vagy 😅 megérdemled, ha ez a kérdés nem kamu.

Vagy vm vallási felekezet hithű tagjai vagytok, vagy cigók, vagy kamu az egész és csak hergelni jöttél ide másokat.

2024. máj. 22. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Ezek után szinte biztos, hogy a kérdezővel mindent aláírattak, hogy nem kap semmit, ha válni akar. Mehet úgy, ahogy jött.
2024. máj. 22. 14:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik muszlim országban éltek?
2024. máj. 22. 15:08
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehet nem vagy szimpatikus anyósnak.
2024. máj. 22. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!