Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van így értelme ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Neten keresztül megismertem egy török srácot, aki már 2x eljött hozzám ide Mo-ra és az első alkalommal nagyon kedves volt. Viszont második alkalomnál már felhozta a házasság témát és amikor mondtam neki, hogy szerintem ez korai lenne, mivel csak fél éve ismerjük egymást, utána annyit reagált rá, hogy akkor minek ismerkedünk, ha ennyi idő alatt nem tudok ebben a témában döntést hozni. Pár napja pedig kérdezte, hogy én mikor jövök el hozzájuk, mert a szülei nagyon szeretnének velem találkozni, és amikor mondtam, hogy legkésőbb június végén, azt válaszolta, hogy biztos direkt húzom az időt, máskülönben sokkal hamarabb mennék. Illetve szokott nekem ajándékokat küldeni és amikor mondtam neki, hogy nem kell ilyen gyakran ezt tennie, akkor meg én voltam sz.ar, hogy nem tudok neki örülni, meg hogy milyen hálátlan vagyok.
2024. máj. 19. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sose volt , ha engem kérdezel.
2024. máj. 19. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Mi a szarért nem tudsz egy saját kultúrádbeli emberrel ismerkedni?

Miért kell török, arab, perzsa stb.?

2024. máj. 19. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe. Ha már most ez van mi lesz később.

Majd bekorlátoz és csak azt csinálhatod amit ő enged.

2024. máj. 19. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te nem veszed észre, hogy teljesen más kultúrából származtok, és ő teljesen mást ért az ismerkedés alatt? Nyilván valóan sosem lesztek egy hullámhosszon, ha fél év alatt csak az látszik, hogy mennyire máshogy gondolkodtok.
2024. máj. 19. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

A török kultúra teljesen más, mint az európai, amit nálunk megszoktál. Mit gondolsz, miért sürgeti ennyire a házasságot? Mert utána a tulajdonaként tud téged kezelni, majd a fejedre tekeri a kendöt is és joga lesz megmondani, hogy merre nézhetsz. Náluk ez teljesen másként müködik, a nöknek más szerepük és jogaik vannak családon belül, amit te majd csak akkor fogsz meglátni, amikor már túl késö lesz.

Ennek a "kapcsolatnak" soha nem is volt és nem is lesz értelme. A pasinak persze jó oka van ezt szorgalmazni, az is elképzelhetö, hogy európai papírokra fáj a foga. Nyisd ki a szemed és vedd észre, hogy rossz irányba tartasz.

2024. máj. 19. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ohh csak a szokásos török/arab csávó sztori. Szépen be akar hálózni, arra hajt, hogy hozzá menj, szüljél neki 5 kölyköt, majd bekorlátozzon és rabszolgaként tartson. A magyar pasik se a legjobbak általánosságban de még mindig jobbak ezeknél az undorító törököknél.
2024. máj. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!