Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó voltam, és megbánthattam? 21F

Figyelt kérdés

19 a párom, és 2 hónapja vagyunk együtt. Most eléggé lebetegedett, kedd óta szinte nem is láttam, és még 2 napig tuti nem is fogom. Tudom hogy nem tehet róla, nem is hibáztatom, mégis bosszús és dühös vagyok, hogy így jött ki. És hát úgy köszöntem el tőle a telefonba, hogy "csááá". Ő erre visszaírt, hogy miez, és utána én is írtam neki, hogy felejtse el, mert nekem csak az számít hogy egészséges legyen, hogy meggyógyuljon, és tudok várni.

Szerintetek? Szeretjük egymást, de most ez a betegség eléggé próbára teszi a dolgot....főleg én vagyok a hülye, mivel alapvetően is lobbanékony természetű vagyok néha

2010. okt. 28. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21 évesen ennyi eszed van? Én az ilxet úgy dobnám ki, mint macskát sz*rni. Tisztelet teljes hiánya.
2010. okt. 29. 08:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja még annyit: ráadásul nagyon ráakaszkodsz. Gondolom mindennap együtt voltatok eddig. Hamar megun téged, ráadászl csapdában is érezeti magát. Meg nem bírsz ki nélküle pár napot? Szánalmas vagy.
2010. okt. 29. 08:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Kis hülyék vagytok mindketten. Nyomás vissza az oviba!
2010. okt. 29. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:

hát nekem volt,hogy egy fiú párszor 1-2 hétig csával köszönt és elég sokat gondolkoztam rajta, hogy mi ez az új stílus?

Nem az,hogy megsértődtem,csak tényleg mi lehetett? Szerinted?

Amúgy ha bocsánatot kérsz és elmagyarázod,hogy mit gondoltál meg ilyenek,akkor nem tudom elképzelni,hogy ne bocsásson meg.

Légyszi válaszolnál nekem is?Szerinted miért köszönt csával az a fiú,ha amúgy nem tudok konfliktusról köztünk és előtte mindig sziával normálisan köszönt?

2010. okt. 29. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!