Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó voltam, és megbánthattam? 21F

Figyelt kérdés

19 a párom, és 2 hónapja vagyunk együtt. Most eléggé lebetegedett, kedd óta szinte nem is láttam, és még 2 napig tuti nem is fogom. Tudom hogy nem tehet róla, nem is hibáztatom, mégis bosszús és dühös vagyok, hogy így jött ki. És hát úgy köszöntem el tőle a telefonba, hogy "csááá". Ő erre visszaírt, hogy miez, és utána én is írtam neki, hogy felejtse el, mert nekem csak az számít hogy egészséges legyen, hogy meggyógyuljon, és tudok várni.

Szerintetek? Szeretjük egymást, de most ez a betegség eléggé próbára teszi a dolgot....főleg én vagyok a hülye, mivel alapvetően is lobbanékony természetű vagyok néha

2010. okt. 28. 23:52
1 2
 1/14 soundcloud ***** válasza:
óóóóó te szent sz@r, nehogymár a betegség próbára tegye a kapcsolatotokat....komolyan mondom...akkor mi lesz komolyabb gondok idején? amúgy ja, bunkó voltál, én attól akit szeretek nem csával köszönök el
2010. okt. 28. 23:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Bunkó voltál.
2010. okt. 28. 23:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor az SMS-el sem engesztelhettem ki, hogy felejtse el, és hogy nekem csak az számít, hogy meggyógyuljon?
2010. okt. 28. 23:58
 4/14 soundcloud ***** válasza:
ezt honnan tudjuk? a te csajod->te ismered, hogy elég neki-e az sms, vagy nem
2010. okt. 28. 23:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Bunkó voltál nagyon, nem elég, hogy beteg, még te is bántod. Látogasd meg, vigyél neki gyümölcsöt ilyesmi, és kérj bocsánatot!!!
2010. okt. 28. 23:59
 6/14 anonim válasza:
Tudod, hogy nem tehet róla, de mégis úgy reagáltál, mintha mégis vádolnád, mintha ellened lenne beteg. Amit utána írtál, hogy csak az számít, hogy egészséges legyen kicsit túl későn jutott eszedbe. Majd megenyhül, ne gyakran ismételj hasonló szituációkat!
2010. okt. 29. 00:05
 7/14 A kérdező kommentje:
E egy oylan bunkóság volt ami 2 hónapnyi járás után elgondokkoztatja azon hogy velem akar-e maradni?
2010. okt. 29. 00:09
 8/14 Holdtündér ***** válasza:

Majd észreveszed ha már nem akar veled lenni.

Tényleg nem hibáztathatod, amiért beteg.

Az én sztorimban is volt egy ilyen fickó, még akkor középsuliba jártam, ő kiíratta magát suliból. Este együtt aludtunk természetesen, mivel neki úgysem kellett korán kelni. De nekem igen. 5-kor kelés, suli, négyre hazaértem, tanulás és örültem este hogy beesek az ágyba. És az még bunkózott velem, hogy nincs kedvem szexelni.

Én kidobtam.

Te azért remélem nem jársz így, akkorát nem hiszem hogy vétettél, bár bántó dolog volt.

2010. okt. 29. 00:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Ennyi miatt nem akar majd szakítani, nyugodj meg, betegen talán jobban a szívére veszi, mint máskor, de ki fog engesztelődni. Azt írod viszont, hogy lobbanékony természetű vagy, és ez a mostani eltúlzott aggodalmad is azt jelzi, hogy kicsit túldramatizálod a helyzetet, ilyesmiből később lehetnek gondok. Például "kedd óta szinte nem is láttam", ezt írtad csütörtökön, vagyis alig két nap betegség már próbára tette a türelmed. Amikor majd olyan dologról lesz szó, amihez több megértés szükséges, mint a betegség (amin nincs mit vitatkozni, nem tud változtatni rajta), pl. ha vizsga miatt alig ér rá, ráadásul akár hosszabb ideig, félő, hogy komolyabb súrlódás is lehet belőle. Ez csak egy apró, de hasznos lecke arról, hogy türelmesebbnek kellene lenned. Jobbulást a barátnődnek, és ne izgulj, nem történt semmi helyrehozhatatlanul súlyos dolog :)
2010. okt. 29. 01:22
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
A csaj sem százas.... egy csá miatt itt szopakodni
2010. okt. 29. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!