Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben ti is a szakításon gondolkoznátok? Ti megtennétek?
A barátom számár a szex, az csak a gyors menetet jelenti, és igazából semmi mást. Találkozunk, vagy nála, vagy nálam, lényegében az “üdvözlő” csók tart kb egy percig. Aztán megfordít, alul lényegében hozzáférhetővé tesz, egy aktus, előbb kiveszi, leveszi a gumit és a fenekemre veri. Aztán általában még megpakolja a fenekem, és elmegy a fürdőbe. Ennyi. Utána általában még eszünk valamit, és “dumálunk” (ezt másnak nem lehet nevezni) vagy valami műsort benyom.
Szűzen jöttem össze vele, és ráadásul elég mélyen voltam lelkileg, és csak kellett valaki, legalábbis ezt éreztem. 4 hónapja tart ez a kapcsolat, de még nem látta a melleimet, nem csináltuk ágyban, kanapén, földön, bárhol. Így leírva látni ezt nem túl szép, viszont nem volt sok önbizalmam, az gondoltam nekem ennyi jár. De teljesen véletlen találkoztam egy sráccal akit régebbről ismerek, és amúgy tetszett is nagyon régen, de képzeljétek ismét kapcsolatba kerültünk, és két találkozó után elhívott kimondottan randizni, amit persze visszautasítottam, mert van párom. De a “páromtól” 4 hónap alatt nem kaptam annyi törődést mint ettől a sráctól két találkozó alatt. Őszintén úgy érzem, még nem lenne késő visszatáncolni ebből az elutasításból, mert csütörtökön hívott el, és azóta ezen jár az agyam. Valamint kicsit kétkedve fogadta egyébként is.
Szerintetek önző dolog lenne szakítani? 20N
Nagyon gyorsan lépj ki ebből!Találsz majd olyat aki a tenyerén fog hordozni!Imádni fogja a tested minden porcikáját!De nem csak a tested hanem a szívedet,lelkeset és mindenedet!
És ezek utan ezt maximálisan meg is érdemled!
És ideje lenne,hogy ezt te magad is elhidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!