Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A barátnőm mindig belekukkantott a telefonomba ami rendkívül zavart.

Most viszont talált a whatsapp híváslistán egy számot (egy csinos nő fényképével) amikor épp a tudtom nélkül belenézett a telefonomba, és nagyon kiakadt. És kéri magyarázzam meg. Az igazság az, hogy erotikus masszőr volt a lány akit hívtam. De nem akarom összetörni a szívét azzal, hogy megmondom neki. Inkább letagadtam, és azt mondtam, hogy simán csak felhívtam érdeklődni és mikor mondta a lány, hogy nem tradicionális masszázst csinál akkor leraktam. De elég béna magyarázat tudom. Nem is hiszi és folyamat ezen agyal. Nem akarom, hogy megtudja amit tettem mert féltem őt . Szeretem. Viszont egyben utálom is magam és tudom nem érdemlem meg őt.

Mit tegyek hát? Hallgassam el, majd egy idő múlva más ürüggyel szakítsak vele. Igazából nem akarok már kapcsolatban lenni vele (és egyáltalán) mivel most kezdtem igazán átérezni mit tettem.

2024. máj. 15. 16:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10

Szerintem mindenkinek van szennyese csak elviszi magával a sírba. Nekem ezt nem engedte meg így duplán el kell viselnem a szégyent neki meg a csalódást.

2024. máj. 15. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Tele van a világ ilyen emberekkel mint Ti ketten.

Szüleim korosztályában kell keresni a tisztességes, egyenes embereket mindkét nem esetében, itt tart a világ, az online világ.

Csak ők sajnos 60+ …

2024. máj. 15. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Elég gaz, hogy így gondolkozol.

Ha szeretnéd, akkor az lenne a minimum, hogy nem csalod meg, de ha már ennyire gerinctelen voltal, legalább lehetne benned annyi tisztesség, hogy elmondod neki és rabizod a döntést, hogy akar e egy ilyen 0 emberrel élni…

2024. máj. 15. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!