Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a párom csókjától?
Élt már át valaki hasonlót???
11 éve együtt vagyunk és nagyon szeretem őt, persze vannak problémáink de alapvetően az élet minden területén tökéletesen megvagyunk kivéve egyet.
A szex sajnos néhány éve nem az igazi, egyszerűen nem kívánom őt akármit csinál.
Tegnap este pedig mikor megpuszilgatta a számat egyenesen undort éreztem.
Ilyesztő ez az egész és borzasztóan érzem magam emiatt és most inkább saját magamtól is undorodom, hogy ezt éreztem.
33/N
Undorodom a párom csókjától? - igen.
Élt már át valaki hasonlót??? - nem.
+ "ijesztő".
A külseje valóban megváltozott. Viszont nem mostanában, a kapcsolatunk elején 1-2 évig tartotta a formáját aztán szépen lassan hízott meg, a mai állapota kb 3 éve már változatlan.
Erről már beszéltünk sokszor természetesen és tudja, hogy nyilván jobban tetszett 20 kilóval könnyebben, időközönként megpróbál változtatni, odafigyelni, persze ezeket rendre félbe is hagyja.
Felvettem már neki a szexterápiát de teljesen elutasítja.
Szerintem szakítsatok.
Mi ebben a nehéz? Sosem értettem,hogy tud az ember olyannal együttlenni,akitől undorodik.Mikor kb halott a kapcsolat...hidd el sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!