Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a páromtól más is volt na így ? Mi lett végül a kapcsolattal ?
Pontosan úgy jöttünk össze hogy semmink sem volt mindent együtt értünk el közös vállalkozásban ! De könyebb valamit kitalálni mint a problémára megoldást.
Értem, akkor csak egy része nem stimmel a dolognak, amit írtam. Átfogalmazom, amit az előbb írtam, de a nagy része még most is igaz:
A párod nem jóképű, magas/izmos. Most már anyagilag biztonságban érzed magad, úgyhogy egyszerűen csak a jó szexre vágynál egy szép férfival.
Mit kell Brad Pittezni? Megcsalta a feleségét.
Egyébként nem csoda, hogy undorodsz, de az csoda, hogy 2 gyermeket vállaltatok.
A vége több opció:
-megcsalás
-válás
-nyitott kapcsolat
-tűrsz életed végéig
# 6
Nem , nagyon tévedsz a külsejével semmi probléma mindig is adott magára ! És egy idősek vagyunk ! Itt a nem törődés a probléma hogy semmi nem érdekli ami a kapcsolatunkat helyre hozná.
Ez számomra is felfoghatatlan. Mennek az évek. Már 10 év el is repült. Mikorra tervezed, hogy becsukod ezt az ajtót és nyitsz egy másikat? Mikor már esélytelen lesz?
Miért vagytok még együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!