Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fogja meg a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja meg a párom a kezem az utcán?

Figyelt kérdés
Mi lehet a valódi oka, hogy nem megyünk kézen fogva? A párom azt mondta, nem igényli egyszerűen, sosem szokta megfogni a barátnői kezét. Nekem ez rohadt furcsa, ha szeretek valakit, akkor büszkén sétálok vele kézen fogva, sőt, nálam kifejezetten ez az, ami nélkül nem akarok létezni. Nagyon fura is, hogy ő ezt nem így gondolja. Mi lehet emögött?

2024. máj. 14. 21:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Én a helyedben kifejteném neki, hogy Téged ez zavar és szeretnéd, hogy néha legyen erre is példa mikor így sétáltok:) az én párom sem kimondottan kedveli, viszont nekem fontos ezért van rá példa mikor így sétálunk
2024. máj. 15. 03:26
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Én is imádok kézenfogva, vagy karolva, ölelkezve menni bárhol. De nem mindig talál viszonzásra sajnos.

Nem kell ezen rágódni, ha veled nem akar, és mással esetleg igen az megnyugtatna? Ugye hogy nem.

2024. máj. 15. 06:54
 13/16 anonim ***** válasza:
2024. máj. 15. 07:07
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Nőként én sem szeretem, de ez nem jelenti azt, hogy szégyellem a párom. Izzadós vagyok és nekem kell a tér, pár percnél tovább nem bírom...
2024. máj. 15. 07:54
 15/16 anonim ***** válasza:
29%
Én is utálok kézenfogva menni, semmi köze ahhoz hogy büszke vagyok vagy sem, egyszerűen rohadt kényelmetlen.
2024. máj. 15. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
29%
Rühellem én is.
2024. máj. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!