Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosak az elvárásai?Azért ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosak az elvárásai?Azért ez a kat.,mert nők vagyunk,leszbik válaszai érdekelnének.

Figyelt kérdés
Sziasztok.Van egy párom,akivel nem élünk együtt,nem osztozunk az anyagiakon.Mindketten nagykorúak vagyunk,de szülőkkel élünk.Tudom,ingyenélő,lusta mai fiatalok,blabla,hagyjuk ki ezt a válaszokból,please.Nem dolgozik(sulis) és nekem sincs munkahelyem.Folyton irányítani akar,hogy induljak munkát keresni.Az jó,hogy már félelem van bennem,hogy mikor dobja megint oda felém ezt az elvárást?Nem kerülök neki pénzbe,nem kell fizetnie nekem semmit.Ha együtt élnénk és eltartana,érteném,de amíg ez nem következik be és nem használom ki(nem is fogom),miért kell mindig ezzel jönni?Esetleg vannak,akikkel privátban lehet beszélgetni erről és a lehetőségeimről?Volt valaki hasonló cipőben?

2024. máj. 14. 00:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm neked is,hogy időt szántál arra,hogy válaszolj nekem.
2024. máj. 14. 01:18
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

És mindezt hány évesen?

A munka kapcsán mi fog vâltozni, amitől egyszercsak már nem szorongsz? Biztos való neked ez a szakma, ha már most rettegsz tőle?

Addig esetleg elmehetnél máshova önbizalmat építeni, meg szárnyat próbálni. Aztán még ha egy kevésbé fontos helyről kitesznek is, az nem ráz meg annyira. Talán rájössz, hogy annyira nem nagy cucc az se.

2024. máj. 14. 01:31
 13/19 A kérdező kommentje:

Ne haragudj kérlek,de nem szeretném kiírni a koromat,mert tudom,hogy enélkül is sok támadást fogok kapni.Elég,ha megnézed a saját válaszod(ha te írtad a hosszút) és láthatod,ahogy támadóbb lettél,mert te nem fogadnád el.Én ezt megértem,csak ne bántsuk egymást.Nagyon köszönöm a soraid.

Nem az adott munkától rettegek,nem attól,amire vágyom.Nehéz elmagyarázni.Tét nélkül tudom,hogy tudok teljesíteni.De élesben rettegek.Nem tudom,így érthető-e.

2024. máj. 14. 01:38
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

Mi köze van a leszbikuságnak a munka kerüléshez?

Egyébként tök igaza van, hogy buzerál. Ha te most sem akarsz megindulni a munkába, akkor később sem. Ő meg pont nem akar eltartani senki. Szóval ha húzod az időt ez az életkép buborék hamar ki fog pukkani.

2024. máj. 14. 06:14
 15/19 anonim ***** válasza:
15%

Ne haragudj,de kiírtál egy olyan kérdést, aminél fontos, hogy ki hol van az életben és pontosan miért vannak bizonyos dolgok.

A tizenévesek közt, max a huszas éveitek elején ez a szorongás még érthetőbb.

Ha viszont már 5-10 éve felnőtt vagy, de még mindig az első munkahelyeden görcsölsz, az már elég gáz. Ez esetben igaza van a párodnak, nekem is elegem lenne.

2024. máj. 14. 06:55
 16/19 A kérdező kommentje:

Leszbikus párkapcsolatról van szó és csak leszbikusok tanácsát szerettem volna,nem férfiakét,így sajnálom,hogy átkerült a kérdésem másik kategóriába,így hagyjátok figyelmen kívül.Köszönöm.14-es,csak ennyi köze volt hozzá.A buzerál és tök igaza van kifejezések nekem nem férnek meg együtt.Nem munkakerülésről van szó,de aki nem akarja megérteni,az úgyis csak ennyit vesz ki belőle.Nem akarok férfiaknak bizonygatni semmit,nem mondtam egy szóval sem,hogy nem dolgoztam még.Dolgoztam ismerősnek,sok reményt fűztem hozzájuk,de nem lett belőle bejelentett munkahely és a fizetés is jelképes összeg volt.Ami meg nem bejelentett,azt az emberek kb semminek veszik.Nem kell eltartson,ezt én sem szeretném.Nem is tudna,nem dolgozik.De ismétlem,nem is akarom.De ugyanúgy én sem akarom eltartani,amíg ő kb 2 évig még biztosan nem fog dolgozni.De köszönöm neked is a véleményed,válaszod.

15-ös,teljesen igazad van,sok részlet kimaradt,így többet nem fűznék így hozzá,de köszönöm,hogy időt szántál rám és válaszoltál.

2024. máj. 15. 00:53
 17/19 anonim válasza:
23%
Teljesen egyértelmű a kérdező problémája. Megnyugtatlak kedves, nagyon jó, hogy azt írod, hogy szeretnél dolgozni, csak a lehető legrosszabb helyre írtad ki és sajnálom, hogy bedobták ide a kérdésed, mert itt aztán tényleg mindenki írni fog hozzá. Kicsit látom magam benned, 35 éves koromig nem volt normális munkahelyem, rám is azt mondták, hogy munkakerülő vagyok, lusta, ülök egész nap és arra várok, hogy valaki eltartson. Pedig csak arra vágytam, hogy valaki segítsen és elindítson az úton, hogy biztonságban legyek, ismerősökkel dolgozzak, merjek kérdezni, ne érezzem magam hülyének és egy nullának. Szorongó, depressziós és pánikbeteg voltam, mert életképtelen senkinek éreztem magam, aki semmihez sem ért. Olyan szüleim voltak, akik támogattak és nem kényszerítettek rám semmit. Azt hitték, ezzel jót tesznek, de épp az ellenkezőjét érték el, nem alakult megfelelően az önállósodásom, az élet nagy dolgaihoz későn értem meg. Kétségbeesett voltam, naponta sírtam, mert annyira akartam, de rettegtem lépni. De van remény! Találtam olyan állást, amiben éreztem a biztonságom, ahol nem rettegtem attól, hogy beégek, mert persze minden mellett még introvertált is vagyok, de az az igazi, nagyon mélyen introvertált, gyanítom, hogy te is az lehetsz. Soha nem értette meg senki, hogy nem várom el, hogy a párom eltartson és ezért sokszor inkább elengedtem azt, akit szerettem, mert nem akartam, hogy bárki is úgy érezze, hogy én azért vagyok valakivel. Most sikeres vagyok abban, amit csinálok és végre boldog. Én megértelek és volt olyan párom, aki ugyanebben a cipőben járt. Nem kényszerítettem, nem erőltettem. Megfogtam a kezét, beszélgettünk és segítettem neki, amikor készen állt arra, hogy belevágjon. Látom a szavaid mögött a tehetetlenség dühét, az akarást, a félelmet. Minden rendben lesz. Beszélgessünk!
2024. máj. 15. 01:05
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

14-es vagyok. Értem, hogy kizárod a férfiakat a kérdésből, de miért is. De nálatok ki a domináns? Na mert átvitt értelemben az a "férfi". Na már most. Ha te vagy, akkor neki ez nem domináns viselkedés. Ha ő, akkor "joggal" próbál meg kicsit ösztönözni (nem tudom ez a kifejezés mennyire felel meg neked????????).

Felteszel 1 kérdést és nem tetszik a válasz. Továbbá a kutya nem kérte, hogy bizonygass a férfiaknak. Nem vagyunk 1 súlycsoport, sem kategória és soha nem is leszünk. Az oroszlán sem versenyzik a nyúllal.

2024. máj. 15. 06:38
 19/19 A kérdező kommentje:

Azért zárom ki a férfiakat, mert leszbikus vagyok, így a leszbikus kapcsolatok mechanizmusa és lelkülete érdekel. Ezért tettem először másik kategóriába, de átkerült. Tévhit, hogy nálunk van férfi vagy domináns személy a kapcsolatban. Ki ebben, ki abban határozottabb, nincs kimondva, hogy na, akkor te vagy a pasi. Nem, mindketten nők vagyunk a kapcsolatban, de összességében én vagyok a nőiesebb fél.

Nem a válasz nem tetszik, hanem az, ha beleszól olyan, akit nem kértem, illetve a stílus. Normálisan is lehetne beszélgetni, de az itt luxus. Nem is szeretnék versenyezni senkivel sem.

nov. 22. 23:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!