Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosak az elvárásai?Azért ez a kat.,mert nők vagyunk,leszbik válaszai érdekelnének.
És mindezt hány évesen?
A munka kapcsán mi fog vâltozni, amitől egyszercsak már nem szorongsz? Biztos való neked ez a szakma, ha már most rettegsz tőle?
Addig esetleg elmehetnél máshova önbizalmat építeni, meg szárnyat próbálni. Aztán még ha egy kevésbé fontos helyről kitesznek is, az nem ráz meg annyira. Talán rájössz, hogy annyira nem nagy cucc az se.
Ne haragudj kérlek,de nem szeretném kiírni a koromat,mert tudom,hogy enélkül is sok támadást fogok kapni.Elég,ha megnézed a saját válaszod(ha te írtad a hosszút) és láthatod,ahogy támadóbb lettél,mert te nem fogadnád el.Én ezt megértem,csak ne bántsuk egymást.Nagyon köszönöm a soraid.
Nem az adott munkától rettegek,nem attól,amire vágyom.Nehéz elmagyarázni.Tét nélkül tudom,hogy tudok teljesíteni.De élesben rettegek.Nem tudom,így érthető-e.
Mi köze van a leszbikuságnak a munka kerüléshez?
Egyébként tök igaza van, hogy buzerál. Ha te most sem akarsz megindulni a munkába, akkor később sem. Ő meg pont nem akar eltartani senki. Szóval ha húzod az időt ez az életkép buborék hamar ki fog pukkani.
Ne haragudj,de kiírtál egy olyan kérdést, aminél fontos, hogy ki hol van az életben és pontosan miért vannak bizonyos dolgok.
A tizenévesek közt, max a huszas éveitek elején ez a szorongás még érthetőbb.
Ha viszont már 5-10 éve felnőtt vagy, de még mindig az első munkahelyeden görcsölsz, az már elég gáz. Ez esetben igaza van a párodnak, nekem is elegem lenne.
Leszbikus párkapcsolatról van szó és csak leszbikusok tanácsát szerettem volna,nem férfiakét,így sajnálom,hogy átkerült a kérdésem másik kategóriába,így hagyjátok figyelmen kívül.Köszönöm.14-es,csak ennyi köze volt hozzá.A buzerál és tök igaza van kifejezések nekem nem férnek meg együtt.Nem munkakerülésről van szó,de aki nem akarja megérteni,az úgyis csak ennyit vesz ki belőle.Nem akarok férfiaknak bizonygatni semmit,nem mondtam egy szóval sem,hogy nem dolgoztam még.Dolgoztam ismerősnek,sok reményt fűztem hozzájuk,de nem lett belőle bejelentett munkahely és a fizetés is jelképes összeg volt.Ami meg nem bejelentett,azt az emberek kb semminek veszik.Nem kell eltartson,ezt én sem szeretném.Nem is tudna,nem dolgozik.De ismétlem,nem is akarom.De ugyanúgy én sem akarom eltartani,amíg ő kb 2 évig még biztosan nem fog dolgozni.De köszönöm neked is a véleményed,válaszod.
15-ös,teljesen igazad van,sok részlet kimaradt,így többet nem fűznék így hozzá,de köszönöm,hogy időt szántál rám és válaszoltál.
14-es vagyok. Értem, hogy kizárod a férfiakat a kérdésből, de miért is. De nálatok ki a domináns? Na mert átvitt értelemben az a "férfi". Na már most. Ha te vagy, akkor neki ez nem domináns viselkedés. Ha ő, akkor "joggal" próbál meg kicsit ösztönözni (nem tudom ez a kifejezés mennyire felel meg neked????????).
Felteszel 1 kérdést és nem tetszik a válasz. Továbbá a kutya nem kérte, hogy bizonygass a férfiaknak. Nem vagyunk 1 súlycsoport, sem kategória és soha nem is leszünk. Az oroszlán sem versenyzik a nyúllal.
Azért zárom ki a férfiakat, mert leszbikus vagyok, így a leszbikus kapcsolatok mechanizmusa és lelkülete érdekel. Ezért tettem először másik kategóriába, de átkerült. Tévhit, hogy nálunk van férfi vagy domináns személy a kapcsolatban. Ki ebben, ki abban határozottabb, nincs kimondva, hogy na, akkor te vagy a pasi. Nem, mindketten nők vagyunk a kapcsolatban, de összességében én vagyok a nőiesebb fél.
Nem a válasz nem tetszik, hanem az, ha beleszól olyan, akit nem kértem, illetve a stílus. Normálisan is lehetne beszélgetni, de az itt luxus. Nem is szeretnék versenyezni senkivel sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!