Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játszik ennyit?
Elhiszem, hogy képes nézni a mocskot hetekig, ezért lesz neked nehezebb. De amíg megcsinálod újra és újra helyette, nem fog változni semmi.
Moss csak magadra, mosogass el csak magad után, főzz csak magadra, stb.
Ne haragudj, de ez a sokadik ilyen kerdes es barmelyik kapcsolatot is probaltam segiteni ugyan az lett a vege.
Igaz, hogy a kerdezok mindig akkor irnak amikor mar eleguk van es csak indokot keresnek a szakitasra .
Ez a gamer eletforma nem passzol a kapcsolatokhoz. Foleg ilyen mertekben. Azt javaslom, hogy ha fontos neked ez a kapcsolat akkor állitsd a baratodat valasztas ele. Vagy te vagy a jatek. Ha nem teszed akkor ugyis ugyan ott fog kikotni ujra meg ujra a gep elott es elhanyagolva a dolgait es teged is. Amit nem fogsz elviselni es szakitasz vele. De ha valasztania KELL , akkor teged fog valasztani es idovel rendbe is jon es odafigyel rád ( legalabbis jobban )
Szerintem.... Hagyd ott. 😐
Ez már az a kategória, hogy hiába mondanád neki, hogy elhagyod, ha nem változtat, csak ideig-óráig bírja ki, mert már valóban függő. Gondolom a szexuális életeteken is meglátszik a dolog. Az meg már milyen dolog, hogy nem végez házimunkát? 🤨
Ne pazarold rá az idődet. Én férjem is nagyon szeret játszani, de attól még velem is tölt időt, segít a házimunkában, és amíg volt cicánk, ellátta őt is.
12. Sajnos ez nem egy működő stratégia. Nem fog megváltozni, hiába van kosz. Aki nem akarja, az nem fogja észrevenni magát.
Kérdező!
Mielőbbi szakítást, és költözést javaslok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!