Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlenség családi vonás?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőm apja konkrétan egy hűtlen alak, és dicsekszik azzal hogy csalja a feleségét, a barátnőm meg konkrétan falaz az apjának( illetve apás volt mindíg is) akkor jó eséllyel a barátnőm is ilyen hűtlen típus lehet?
Mert nem igazán bízok meg bennük
Semmi gyanúm nincs, egyszerűen amolyan megérzés, egy éve vagyunk együtt
21/F
2024. máj. 10. 18:21
1/7 anonim válasza:
Aki abban nő fel hogy ez megy körülötte, annak bizony ez a normális.
2/7 anonim válasza:
Nem, nem ez lesz a normális.
Az én szüleim között is volt hűtlenség, sajnos mindkét oldalról, ennek ellenére világ életemben hűséges voltam.
3/7 anonim válasza:
Nem. Apám 11 éves korom óta csalta anyát, gusztustalanul flörtölt mindenkivel előttem, előtte is, nyíltan csorgatta a nyálát még a középiskolai oszttársaimra is - én meg mélységesen elítélem az összes tettét és mindig is messziről kerültem az olyanokat, mint ő!
4/7 A kérdező kommentje:
Csak az a probléma hogy ő nem elítéli, hanem konkrétan tolerálja is az apjának ezt a tettét
2024. máj. 10. 20:16
5/7 anonim válasza:
Ott kéne hagyni, mielőtt te leszel megcsalva. Számomra már ez kiábrándító lenne benne, hogy falaz neki
6/7 A kérdező kommentje:
Ez hagyján, de az apja még utalásokat is tesz körülbelül nekem, a múltkor elkezdte mondani hogy nem tudja hogy hány vőféj van valójában, meg kérdeztem a barátnőmet hogy mit vett a boltban, és az volt az apja beleszólása hogy egy hatalmas faszt levegővel
Komoly
2024. máj. 10. 21:52
7/7 anonim válasza:
Exférjem hangoztatta, hogy ő nem akar olyan lenni, mint az apja, aki 30 éve szeretőket tart. Igaza volt, még rosszabb és gusztustalansbb lett.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!