Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen esetben a gondolkozási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben a gondolkozási idő vagy a szakítás a jobb megoldás?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl sok konkrétumot leírni, hogy ne legyek felismerhető. 3 éve vagyunk együtt, én vagyok a férfi. Van egy gondunk, ami már a kezdetektől jelen van, és több problémát is szül. Egyszer már próbáltuk megbeszélni, akkor abban maradtunk, hogy mivel nagyon szeretjük egymást, bármi lesz, megoldjuk majd. Sajnos nem nagyon van középút, valakinek engednie kell. Barátnőm az, aki alkalmazkodóbb volt, de látom, hogy szenved ettől a helyzettől és az élteti, hogy majd a jövőben, legyen az akár sok-sok év múlva is majd megváltozom és olyan élethelyzetben leszünk, amilyenre ő is vágyik. Ami lehet, hogy így lesz, de lehet, hogy nem. Rossz ez így mindkettőnknek. Együtt élünk, de nemsokára elutazik a családjával egy pár napra, ahova én munka miatt nem tudok menni velük. Érdemes lenne az út előtt elmondani neki, hogy gondolkodjon ezen, hogy van-e így értelme folytatni a kapcsoltunkat? Vagy ez úgy tűnne, mintha a szakítás kimondásának terhét akarnám az ő vállára rakni? Mert nem így van, nekem nem a szakítás lenne a célom, de nem tudok úgy élni én sem, hogy ő egyre boldogtalanabb, és közben talán teljesen feleslegesen vesztegeti a fiatal éveit rám.
máj. 9. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarod leírni a konkrét problémát? Mert szerintem azt jó lenne tudni a válaszadáshoz, mert én pl nem minden esetre mondanám, hogy érdenes próbálkozni még.
máj. 9. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
#1 Gondolom a házasságról lehet szó. Ha valóban ráhibáztam és a házasság a téma, akkor először is meg kéne beszélned vele, hogy ez mennyire fontos neki. Ha ez a leghőbb vágya az életben, hogy valaki feleségül vegye, de neked ez nem áll módodban, akkor igen, jobb lesz ha szakítotok. Valamelyikőtöknek vagy muszáj lesz áldoznia a kapcsolatért vagy mással fogjátok folytatni valószínűleg...
máj. 9. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, amiben változni kellene és pár éven belül lehet sikerül?
máj. 9. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek téma lehet, bár akkor nem lenne felismerhető mert kb minden 2. pár ezzel küzd. Akkor ezzel kapcsolatban valami speciális. Szerintem beszéljetek minél több ismerős emberrel erről, tapasztalatok stb. De a konkrét témáról ne így általánosságban
máj. 9. 13:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem házasság. Inkább külföld vs Magyarország kategória.
máj. 9. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Te akarsz küföldön élni és ő nem, vagy fordítva?

máj. 9. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Korrekt hozzáállás, te szakíts, majd megérti később a lényegét.
máj. 9. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez mar a szakitast feszegeti, latod te is hogy nem nagyon van megoldas, azt szeretned ha o mondana ki a vegszot tudatalatt. En igy erzem a szavaidbol.
máj. 9. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!