Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanra vágyik, amit nem tudok neki megadni. Ez hosszútávon mennyire okozhat gondot?
A barátnőm szereti a durvább együttlétet, de nekem egyszerűen nem megy, nagyon nem esik jól az, hogy csúnyán beszéljek vele, vagy úgy bárhogyan is megüssem, fájdalmat okozzak neki. Nálam ilyen téren a hajhúzás a maximum.
Ezen kívül minden jó köztünk, meg szexuális téren is működik minden más, csak ez a durvaság része nem. Mondjuk azt mondja, hogy én vagyok az első, akivel ennyire tudja élvezni a szexet úgy, hogy nincs semmi durvaság, meg amúgy elég egyértelműen látszik, hogy igazat mond, nem csak a kedvemért állítja ezt. Viszont ja, attól még vágyik olyan dolgokra, amiktől én viszolygom, és ezeket egyre gyakrabban hozzá szóba, hogy legalább egy kicsit csináljam neki, stb. De egyszerűen nem jön az, hogy mondjuk elfenekeljem, szerinte alig csapok oda, én meg már azt is túlzásnak érzem, ami neki kevés, sokkal szívesebben simogatnám, markolásznám meg csókolgatnám, ha már úgy pucsítgat nekem.
Szerintetek ez mennyire gond hosszútávon?
#20 Annyira nem pusholja, de kétségkívül gyakran szóba hozza, próbál rávezetni bizonyos dolgokra, amikor helyzet van, de nekem tényleg nem megy. Aztán rendszerint durvaságoktól mentes szeretkezés a vége.
#21 Nem hiszem, hogy megcsalna...
A megfelelő hangulatot kell megteremteni ès kèsz.
B@sszatok be mindketten, ès akkor sokkal könnyebben elgyepálod, --> boldog lesz 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!