Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért nem akar kapcsolatot fenn tartani a családommal?
Figyelt kérdés
Többször mondtam neki, hogy nézzünk el rokonokhoz, mikor arra jártunk, de határozottan elutasította. A szüleimmel sem beszélget soha, sőt ha vendégek vannak nálunk, akkor sem jön ki hozzájuk beszélgetni, holott én meg már szinte minden rokonánál voltam vele együtt.2024. máj. 7. 14:49
11/19 anonim válasza:
Nálam ez az a szint ami betesz.
Minek?
12/19 anonim válasza:
Ezért nem értem, hogyha ennyire érdektelen mindenki mindenki felé, akkor mi a pékért vannak párkapcsolatok?
13/19 anonim válasza:
Egyedül nem tudsz szexelni kedves #12.
14/19 anonim válasza:
Anyukád nem így szokta várni véletlenül?
15/19 anonim válasza:
"Ezért nem értem, hogyha ennyire érdektelen mindenki mindenki felé, akkor mi a pékért vannak párkapcsolatok?"
Logikailag ezt hogy raktad ki? Azért, mert valaki nem akar idegenekkkel lógni, nem akarhat kapcsolatot sem?
16/19 anonim válasza:
Kerdes, milyen idokozonkent vannak nalatok? Minden nap? Mert akkor en sem mennek ki.
17/19 A kérdező kommentje:
Ritkán, félévben kb. egyszer.
2024. máj. 7. 20:10
18/19 anonim válasza:
Ha félévente egyszer nem bír ki pár óra jópofizást a kedvedért, akkor egy önző, egoista fax.
Az meg, hogy elvonul egy másik szobába, mokor vendégek vanna nettó tirpákság. Nek égne az arcom, hogy egy ilyen paraszttal vagyok együtt.
19/19 anonim válasza:
Szerintem az a tirpákság, hogy illik az élete mindenkinek. Én inkább preferálnám, hogy aki nem akar látni, az maradjon, ahol van, nem vagyok egy 5 éves hisztis szülinapos, hogy mindenkinek elém kell vonulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!