Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom miért nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért nem akar kapcsolatot fenn tartani a családommal?

Figyelt kérdés
Többször mondtam neki, hogy nézzünk el rokonokhoz, mikor arra jártunk, de határozottan elutasította. A szüleimmel sem beszélget soha, sőt ha vendégek vannak nálunk, akkor sem jön ki hozzájuk beszélgetni, holott én meg már szinte minden rokonánál voltam vele együtt.
2024. máj. 7. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nálam ez az a szint ami betesz.

Minek?

2024. máj. 7. 16:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezért nem értem, hogyha ennyire érdektelen mindenki mindenki felé, akkor mi a pékért vannak párkapcsolatok?
2024. máj. 7. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyedül nem tudsz szexelni kedves #12.
2024. máj. 7. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Anyukád nem így szokta várni véletlenül?

[link]

2024. máj. 7. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

"Ezért nem értem, hogyha ennyire érdektelen mindenki mindenki felé, akkor mi a pékért vannak párkapcsolatok?"

Logikailag ezt hogy raktad ki? Azért, mert valaki nem akar idegenekkkel lógni, nem akarhat kapcsolatot sem?

2024. máj. 7. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Kerdes, milyen idokozonkent vannak nalatok? Minden nap? Mert akkor en sem mennek ki.
2024. máj. 7. 18:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Ritkán, félévben kb. egyszer.
2024. máj. 7. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
92%

Ha félévente egyszer nem bír ki pár óra jópofizást a kedvedért, akkor egy önző, egoista fax.

Az meg, hogy elvonul egy másik szobába, mokor vendégek vanna nettó tirpákság. Nek égne az arcom, hogy egy ilyen paraszttal vagyok együtt.

2024. máj. 8. 10:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az a tirpákság, hogy illik az élete mindenkinek. Én inkább preferálnám, hogy aki nem akar látni, az maradjon, ahol van, nem vagyok egy 5 éves hisztis szülinapos, hogy mindenkinek elém kell vonulnia.
2024. máj. 8. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!