Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
10-esnek van igaza. Mi ebben a megcsalás? A barátom szernt a nők mindig kibeszélik az ilyesmit, és kérdezte mosolyogva, hogy mi is meg szoktuk-e beszélni a barátnőimmel ezeket, hogy ő milyen az ágyban, mekkora van neki (mert tényleg szép nagy, szoktam dicsérni), stb.
Tényleg túlérzékeny vagy, ne csináld ezt, a lány meg fogja unni ha ezért balhézol. Látni fogja, mennyire nincs önbizalmad és az cseppet sem vonzó.
47N
22es, csak kérdezem. A barátod aki nevet azon, hogy megbeszéled a barátnőddel, hogy neki milyen jó farka van akkor is nevetne ha azt hallaná, hogy az exed farkáról mondasz ódákat a barátnődnek? Az is nevetséges lenne neki, hogy ott van neked ő te pedig a rég múlt exed farkát dicsérgeted?
Na meg ha te hallanád meg véletlenül, hogy a pasid a haverjának az exe pinájáról álmodozik, milyen jó kis pinája volt a Katinak, te ezt szintén csak úgy hagynád? Nem érintené meg a lelkedet vagy egódat, semmit, igaz? Nevetnél rajta?
Csak szólok, hogy nálatok nőknél nincsen hiúbb teremtés a földön, volt jópár csajom, nem kell a mese. Na olyan nem volt közte aki ne sértődött volna meg ha ilyet hallott volna. Szóval téged biztos nem érintene meg, elhiszem. Persze.
És mi önbizalom kell ahhoz, hogy ha más farkát dicsérgeti a saját csajom? Tegyek úgy, hogy az enyém úgyis jobb? Ha úgy lenne akkor gondolom az enyémet dicsérné. Vagyis mindegy milyen az én önbizalmam ha más már elégedetlen velem. Nem azért fog velem maradni ha elégedetlen mert én meg nagyképűen meg vagyok győződve a saját nagyságomról.
Elég fura, hogy ilyenekről irkál, de tényleg vannak, akik minden ilyesmit megbeszélnek.
Ezt meg nem mondanám megcsalásnak.
Viszont egy érett férfi nem így viselkedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!